Resident Evil Requiem Bir Kez Daha 2026'nın En İyi Oyunu, Pokopia'yı Tahttan Düşürüyor

Tolstoy

Co-Administrator
Katılım
26 Tem 2023
Konular
442
Mesajlar
5,604
Online süresi
2ay 24g
Reaksiyon Skoru
3,218
Altın Konu
133
Başarım Puanı
249
TM Yaşı
2 Yıl 8 Ay 28 Gün
MmoLira
49,879
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!



2026'ya sadece iki aydan biraz fazla kaldık ve şimdiden yılın en yüksek puan alan oyunu unvanı için iki oyun ağır sikletimiz var. Resident Evil Requiem, tacı yalnızca Pokemon Pokopia'nın beklenmedik bir şekilde adım atması ve onu kapması için talep etti. Requiem, uzanmayı reddetti, geri itti ve bir kez daha zirvede, ama sadece.


Requiem, OpenCritic'te 90 ve Metacritic'te 88 puanla çıkış yaptı ve Resident Evil 4'ten bu yana serinin en yüksek puan alan orijinal girişi oldu. Varsayım, bu puanlar biraz düşse bile, ki bu daha fazla inceleme yayınlandıkça olabilir, Requiem'in bir süre en üst sırada kalacağıydı. Ancak Pokopia'nın başka fikirleri vardı.

Bu Yılın En İyi Oyunu Olarak Pokopia'nın Hükümdarlığı Kısa Sürdü​




Hit yeni Pokemon oyunu kulağa iyi olacakmış gibi geliyordu, ancak serinin hayranlarının ne kadar sıcak karşılanacağını tahmin ettiğini sanmıyorum. Metacritic'te 90'a yükseldi ve hatta OpenCritic'te bir aşamada 93'e kadar yükseldi tüm zamanların en yüksek puan alan Pokemon oyunu oldu. Şimdi bile bu skor her iki sitede de 88'e yerleşti, Pokemon Y ile hala bu rekor için berabere.

Bununla birlikte, bu biraz daha düşük puan Pokemon dünyasındaki yüce statüsünü değiştirmemiş olsa da, 2026'nın en yüksek puan alan oyunu olarak taçlandırılma yarışındaki bu erken aşamalarda onu bir peg'e düşürdü. Bunun nedeni, daha fazla inceleme yavaş yavaş filtrelenmeye başladıkça, Requiem düşünülemez olanı yaptı ve Metacritic'te 89'a kadar tırmandı ve OpenCritic'te 90'a kadar geri döndü.

Requiem Yine Yılın En Yüksek Puanlı Oyunu Oldu​


Bu, hangi siteyi kullanmayı tercih ederseniz edin, Requiem'in artık bir kez daha 2026'nın en yüksek puan alan oyunu olduğu anlamına gelir. Bu puan, Pokopia için sadece 30'a kıyasla ortalama 139 incelemedir, bu da onu daha da etkileyici kılar. Yine de henüz gidilecek uzun bir yol var ve daha fazla inceleme yayınlandığında Requiem'in yaptığını yaparsa Pokopia sadece 90'a kadar tırmanmakla kalmaz, ancak tarih, yıl sonunda sizi bir numarada tutmak için 90'ın yeterli olmadığını dikte ediyor.

Geçen yıl, Hades 2 inanılmaz bir 95 ile pole pozisyonunu güvence altına aldı. Son zamanlarda nihayet yeraltı dünyasına giren yolumu buldum ve Melinoe'nin bu 95 puanın her birini hak ettiğini doğrulayabilirim. Astro Bot'un 95'i onu 2024'ün en yüksek puan alan oyunu yaptı ve 2023'te Baldur's Gate 3, göz sulandıran bir 96 ile yığının zirvesine ulaştı.Tears of the Kingdom'a bir vücut darbesi, 95 ile tacı Hyrule'a geri götürme şansı daha yüksek olacaktı.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)