Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

4.taş slotu için malzesi envanter yanlış info vermesi

kahramantks

Level 2
Üye
Konular
20
Online süresi
6g 17143s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
Başarım Puanı
28
TM Yaşı
4 Ay 17 Gün
MmoLira
1,743
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

4.taş sistemi ekledim fakat sistem doğru info vermiyor socket açaçağım itemin üstüne sürüküyorum ama kırmızı renk ve tek slot kırmızı renk gözüküyor

örnek: yarı insan kılıcı 3 slot ise matkabı yarı insana sürükleyince tek slot kırmızılık gözüküyor ve yeşil gözükmüyor

benim istedğim yeşil ve doğru slot gözükmesi

item vnum kod 72720 ve 72721

Ekli dosyalar

• uiinventory.py
    55.8 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    86.9 KB · Görüntüleme: 0
Benim düşüncem, source tarafında yanlış bir ekleme/karışıklık mevcut. 4 Taş sistemi mi eklediniz?

constants.cpp deki 3, // WEAPON_TWO_HANDED burada 3 olanları 4 yapın. gametype.h de itemsocketslot u 4 olması gerek
ve item_proto da slotu 4 yapın

Benim düşüncem, source tarafında yanlış bir ekleme/karışıklık mevcut. 4 Taş sistemi mi eklediniz?
Evet 4.socket ekledim zaten çoğu şey db taraflı ekli game taraflı char_ıtem constant sadece

constants.cpp deki 3, // WEAPON_TWO_HANDED burada 3 olanları 4 yapın. gametype.h de itemsocketslot u 4 olması gerek
ve item_proto da slotu 4 yapın
zaten böyle yaptım birde bu çifel lik bir durum değil tek el de zırhda hepsinde oluyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri