JinHu

www.jinhu.com.tr
Konular
322
Online süresi
28g 6118s
Reaksiyon Skoru
917
Altın Konu
145
Başarım Puanı
182
TM Yaşı
2 Yıl 5 Ay 26 Gün
MmoLira
5,511
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Crimson Desert’ta Ağaç Kesme Rehberi

Crimson Desert’ta ağaç kesmek, oyunda kaynak toplamanın en temel yollarından biri. Zanaat, üretim ve çeşitli geliştirmeler için sık sık keresteye ihtiyaç duyduğunuzdan, bu sistemi erken öğrenmek büyük avantaj sağlar. İlk bakışta basit görünse de, yalnızca ağacı devirmek yeterli değildir; ardından gövdeyi parçalayarak kullanılabilir oduna dönüştürmeniz gerekir.

Bu rehberde, ağaç kesme sürecini baştan sona, anlaşılır ve sade bir dille adım adım anlatıyorum.

Ağaç Kesme Baltasını Kuşanma

Ağaç kesmeye başlamadan önce karakterinize mutlaka bir ağaç kesme baltası takmanız gerekir. Bu araç olmadan ağaçlardan verimli biçimde kaynak toplayamazsınız.

Baltayı takmak için şu adımları izleyin:

- Ekipman ya da envanter menüsünü açın

- Ağaç kesme baltasını bulun

- Araçlar bölümünden karakterinize kuşanın

Sık sık kaynak toplayacaksanız, silah ve araç yuvaları arasında geçiş yaparak baltaya daha hızlı ulaşabilirsiniz. Uzun vadede bu yöntem oyunu daha akıcı hale getirir.

Ağaç Nasıl Kesilir?

Baltayı kuşandıktan sonra kesmek istediğiniz ağacın yanına gidin ve onu hedef alın.

- Ağaca odaklanın

- Saldırı tuşuyla vurmaya başlayın

- Ağaç devrilene kadar birkaç kez saldırın

Ağaç genellikle tek vuruşta düşmez; bu nedenle gövde tamamen kırılana kadar vurmaya devam etmeniz gerekir.

Düşen Ağacı Keresteye Çevirmek

Ağaç devrildikten sonra işlem bitmez; asıl kaynak toplama kısmı bundan sonra başlar.

Bu aşamada yapmanız gerekenler:

- Yere düşen ağaca tekrar vurun

- Gövdeyi daha küçük parçalara ayırın

- Parçalar küçüldükçe vurmaya devam edin

Bazı odun parçaları mavi renkte parlamaya başladığında, onları birkaç kez daha kırarak toplanabilir keresteye dönüştürebilirsiniz.

Keresteyi Toplamak

Küçük odun parçalarını yeterince kırdıktan sonra toplanabilir kereste elde edersiniz. Bu malzemeleri zanaat, üretim ve çeşitli yükseltmelerde sık sık kullanacaksınız.

Özetle sistem üç adımdan oluşur: baltayı kuşan, ağacı devir, ardından düşen gövdeyi parçalayıp keresteyi topla. Birkaç denemeden sonra oldukça pratik hale gelir ve oyun rutininin doğal bir parçasına dönüşür. İyi oyunlar!​

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık

Eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)