S sıfırdanöğreniyorum Level 2 Katılım 13 Mar 2026 Konular 8 Mesajlar 60 Online süresi 79115s Reaksiyon Skoru 12 Altın Konu 0 Başarım Puanı 12 TM Yaşı1 Ay 7 Gün MmoLira 905 DevLira 0 21 Mar 2026 #1 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! 1 LEVEL HESAP DROBU 20 LEVEL HESAP DROBU ARKADAŞLAR KARAKTER SEVİYESİNE GÖRE YABANİ KÖPEKTE DROPLAR DEĞİŞMEKTE RESİMDEDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BUNUN GİBİ SEVİYEYE GÖRE DEĞİŞEN MOB DROBU NASIL AYARLAYA BİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ. martysama 5.8 p23 altyapısını kullanıyorum.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! 1 LEVEL HESAP DROBU 20 LEVEL HESAP DROBU ARKADAŞLAR KARAKTER SEVİYESİNE GÖRE YABANİ KÖPEKTE DROPLAR DEĞİŞMEKTE RESİMDEDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BUNUN GİBİ SEVİYEYE GÖRE DEĞİŞEN MOB DROBU NASIL AYARLAYA BİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ. martysama 5.8 p23 altyapısını kullanıyorum.
Çözüm CynexWorks 21 Mar 2026 Merhaba, Src Kısmına m_iMaxLevelLimit ve m_iMinLevelLimit Tanımları Ekleyerek Mob_drop kısmında { Type limit mob 101 level_limit 1 max_level_limit 15 1 27992 1 100} bu şekilde düzenleme ile yapabilirsin srcde verdiğin değerdekilere düşmesini sağlayabilirsin.
Merhaba, Src Kısmına m_iMaxLevelLimit ve m_iMinLevelLimit Tanımları Ekleyerek Mob_drop kısmında { Type limit mob 101 level_limit 1 max_level_limit 15 1 27992 1 100} bu şekilde düzenleme ile yapabilirsin srcde verdiğin değerdekilere düşmesini sağlayabilirsin.
Konu Sahibi Konu Sahibi S sıfırdanöğreniyorum Level 2 Katılım 13 Mar 2026 Konular 8 Mesajlar 60 Online süresi 79115s Reaksiyon Skoru 12 Altın Konu 0 Başarım Puanı 12 TM Yaşı1 Ay 7 Gün MmoLira 905 DevLira 0 22 Mar 2026 #21 CynexWorks' Alıntı: yorumumu Çözüm olarak işaretlermsiniz diğer arkadaşlarla faydalansın. Genişletmek için tıkla İşaretledim sorunsuz temiz bir paylaşım yaparım zaten c++ ketegorisine tam halini Upvote 0 Downvote
CynexWorks' Alıntı: yorumumu Çözüm olarak işaretlermsiniz diğer arkadaşlarla faydalansın. Genişletmek için tıkla İşaretledim sorunsuz temiz bir paylaşım yaparım zaten c++ ketegorisine tam halini