devzyra Level 2 Katılım 30 Kas 2025 Konular 10 Mesajlar 61 Online süresi 1g 71861s Reaksiyon Skoru 22 Altın Konu 0 Başarım Puanı 21 TM Yaşı4 Ay 21 Gün MmoLira 1,356 DevLira 3 20 Mar 2026 #6 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Bartu Solak' Alıntı: files benim. güncel hali de mevcut saltanatın şu anki haliyle birebir olan, daha gelişmiş hali de mevcut. hiçbi açığı da yok. böyle oluyo demek bu işler vaoov. Genişletmek için tıkla Selam bartu bahse konu filesi 16-250 geliştiriceği için bir çok eksiği oldugunu belirttim bir yanlış arama lütfen
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Bartu Solak' Alıntı: files benim. güncel hali de mevcut saltanatın şu anki haliyle birebir olan, daha gelişmiş hali de mevcut. hiçbi açığı da yok. böyle oluyo demek bu işler vaoov. Genişletmek için tıkla Selam bartu bahse konu filesi 16-250 geliştiriceği için bir çok eksiği oldugunu belirttim bir yanlış arama lütfen