Resident Evil Requiem Ön Sipariş Bonusları, Deluxe Edition ve Fiyat Detayları

JinHu

www.jinhu.com.tr
Konular
322
Online süresi
28g 5989s
Reaksiyon Skoru
917
Altın Konu
145
Başarım Puanı
182
TM Yaşı
2 Yıl 5 Ay 26 Gün
MmoLira
5,511
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese Merhaba Turkmmo Ailesi
Resident Evil Requiem, önümüzdeki yıl PC ve mevcut nesil konsollarda çıkış yapacak ve CAPCOM, serinin ana oyunlarından biri olan bu yeni yapım için bugün itibarıyla ön siparişleri açtı.

İşte Resident Evil Requiem’i ön sipariş verdiğinizde elde edeceğiniz tüm içerikler, Deluxe Edition ile gelen ekler ve her sürümün fiyat detayları.

Resident Evil Requiem Ön Sipariş Bonusu

İlk olarak Resident Evil Requiem’i ön sipariş verdiğinizde, Grace için Apocalypse Costume kazanacaksınız

Bu kostümün yalnızca ön siparişe özel olacağına dair bir garanti yok, çünkü mağaza açıklamasında ilerleyen bir tarihte ayrıca satın alınabilir olabileceği belirtiliyor. Ayrıca bu içerik tamamen kozmetiktir ve oyun içinde herhangi bir oynanış avantajı sağlamaz.
Resident Evil Requiem Digital Deluxe Edition

Resident Evil Requiem Deluxe Edition
, aşağıdaki içerikleri içerir:

• Beş kostüm, bunlar arasında Grace’s Costume: Dimitrescu da bulunur​
  • İki filtre, bunlardan biri Filter: Apocalypse
  • Dört weapon skin, bunlar arasında S&S M232 Weapon Skin: Apocalypse
  • İki charm, bunlardan biri Charm: Mr. Raccoon
  • Audio Pack: Raccoon City Classic
  • Files: Letters from 1998

Ek 10 dolar karşılığında, bana göre oldukça güzel sayılabilecek birçok ek içerik elde ediyorsunuz. Benim için en dikkat çekici olan şey ise Grace için eklenen beş farklı kostüm, özellikle de Resident Evil Village’daki Lady Dimitrescu’dan esinlenen kostüm.Filtre seçeneği de hoş bir dokunuş olmuş ve paylaşılan küçük ekran görüntüsüne bakılırsa oyunun görsel atmosferini oldukça belirgin şekilde değiştirecek gibi görünüyor.Diğer kostümlerin nasıl görüneceğini gerçekten merak ediyorum. Ayrıca CAPCOM’un geçmişine, özellikle de Resident Evil 4 Remake’te sunduğu kostümlere bakarsak, her kostümün kendine özgü bir tasarıma ve atmosfere sahip olacağına bahse girebilirim.

Resident Evil Requiem Fiyatları
Resident Evil Requiem Sürümü​
Fiyat​
Resident Evil Requiem Standard Edition​
$70
Resident Evil Requiem Deluxe Edition​
$80

Oyun ayrıca Steam üzerinde bölgesel fiyatlandırma sistemine de sahip, bu nedenle bölgeye göre fiyat biraz daha düşük olabilir

Resident Evil Requiem Ön Sipariş

Platform​
Mağaza​
PC
Steam, Epic Games Store​
PS5
PlayStation Store​
Xbox Series S|X
Microsoft Store​
Nintendo Switch 2
eShop​

Resident Evil Requiem Xbox Game Pass’e Geliyor mu?

Hayır, Resident Evil Requiem çıkış yaptığı gün PC Game Pass ve Game Pass Ultimate kütüphanesine eklenmeyecek.

Resident Evil Requiem PlayStation Plus’a Geliyor mu?

Hayır, Resident Evil Requiem çıkış yaptığı gün PlayStation Plus kütüphanesinde yer almayacak

Resident Evil Requiem Çıkış Tarihi

Resident Evil Requiem
, 27 Şubat 2025 tarihinde PC, Xbox Series S|X ve PS5 platformlarına geldi.

Ekli dosyalar

• 1773602351174.png
    457 KB · Görüntüleme: 0
Konuda TABLO olduğu için -RED-

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)