Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Tam çözdüm çözümü buraya yazmaya geliyodum sende yazmışsın, teşekkürlerMousemodule.py kontrol et söktüğüm filestekiyle karşılaştır
Söktüğüm Files'da ek envanterler definesiz bi şekilde eklenmiş o yüzden görmemişim
Lorenzo filesta bu şekildeydi:
Python:if Type == player.SLOT_TYPE_INVENTORY or\ Type == player.SLOT_TYPE_PRIVATE_SHOP or\ Type == player.SLOT_TYPE_SHOP or\ Type == player.SLOT_TYPE_SAFEBOX or\ Type == player.SLOT_TYPE_MALL or\ Type == player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY or\ Type == player.SLOT_TYPE_UPGRADE_INVENTORY or\ Type == player.SLOT_TYPE_BOOK_INVENTORY or\ Type == player.SLOT_TYPE_STONE_INVENTORY or\ Type == player.SLOT_TYPE_CHEST_INVENTORY:
Kendi files'ıma şu şekilde ekleyip çözdüm
Python:if Type == player.SLOT_TYPE_INVENTORY or\ Type == player.SLOT_TYPE_PRIVATE_SHOP or\ Type == player.SLOT_TYPE_SHOP or\ Type == player.SLOT_TYPE_SAFEBOX or\ Type == player.SLOT_TYPE_MALL or\ Type == player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY or\ Type == player.SLOT_TYPE_SWITCHBOT or\ (app.ENABLE_SPECIAL_STORAGE and ( Type == player.SLOT_TYPE_UPGRADE_INVENTORY or Type == player.SLOT_TYPE_BOOK_INVENTORY or Type == player.SLOT_TYPE_STONE_INVENTORY or Type == player.SLOT_TYPE_CHEST_INVENTORY )):
Tam çözdüm çözümü buraya yazmaya geliyodum sende yazmışsın, teşekkürlerMousemodule.py kontrol et söktüğüm filestekiyle karşılaştır
if Type == player.SLOT_TYPE_INVENTORY or\
Type == player.SLOT_TYPE_PRIVATE_SHOP or\
Type == player.SLOT_TYPE_SHOP or\
Type == player.SLOT_TYPE_SAFEBOX or\
Type == player.SLOT_TYPE_MALL or\
Type == player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY or\
Type == player.SLOT_TYPE_UPGRADE_INVENTORY or\
Type == player.SLOT_TYPE_BOOK_INVENTORY or\
Type ==...
anlayamadım biraz daha açıklar mısınMouse While diye bir sistem vardı sanırım onu eklemen gerek heralde
Mousemodule.py kontrol et söktüğüm filestekiyle karşılaştıranlayamadım biraz daha açıklar mısın
Type == player.SLOT_TYPE_UPGRADE_INVENTORY or\
Type == player.SLOT_TYPE_BOOK_INVENTORY or\
Type == player.SLOT_TYPE_STONE_INVENTORY or\
Type == player.SLOT_TYPE_CHEST_INVENTORY:
Type == player.SLOT_TYPE_SWITCHBOT or\
(app.ENABLE_SPECIAL_STORAGE and (
Type == player.SLOT_TYPE_UPGRADE_INVENTORY or
Type == player.SLOT_TYPE_BOOK_INVENTORY or
Type == player.SLOT_TYPE_STONE_INVENTORY or
Type == player.SLOT_TYPE_CHEST_INVENTORY
)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?