Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 GF serveri canavarları üzerine çekme cesaret pelerini olmadan belirlediğin saniyede canavarları üzerine çekme

xxkopraxx006

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
18
Online süresi
3g 38796s
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
Başarım Puanı
105
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 5 Gün
MmoLira
2,679
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Beyler yapay zeka ile @MazeretimVar'ın dll'sine eklemeye çalışıyorum ama yapamadım bilgim yok bu özelliği nasıl bulabilirim cheat engine ile yada yapay zeka ile bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim yada elinde hazır olan varsa çok teşekkür ederim şimdiden

mob tarama ile target attack birleştirince ve dist mesafesi ekleyip saldırı mesafesini arttırdığında çevredeki moblara saldırı gönderiyor hasar vermiyor ama üzerine çekiyor yaklaşan moblar ölüyor bir yolu bu

mob tarama ile target attack birleştirince ve dist mesafesi ekleyip saldırı mesafesini arttırdığında çevredeki moblara saldırı gönderiyor hasar vermiyor ama üzerine çekiyor yaklaşan moblar ölüyor bir yolu bu
çok teşekkür ederim kardeşim

kardeşim uğraştım ama yapay zeka ile fazla bilgim olmadığı için yapamadım nasıl yapılacağını anlatabilirmisin yada gf serverine uyumlu yapıp bizim ile paylaşırmısın teşekkür ederim

wait damage yapacaksın sadece vurma alanını büyüteceksin

linkte verdiğim konu bir tık eski, yapay zeka ile bunun güncel halini yapıp adresleri değiştirip sorunsuz kullanabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri