- Konular
- 18
- Online süresi
- 3g 38796s
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 105
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 2,679
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Beyler yapay zeka ile @MazeretimVar'ın dll'sine eklemeye çalışıyorum ama yapamadım bilgim yok bu özelliği nasıl bulabilirim cheat engine ile yada yapay zeka ile bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim yada elinde hazır olan varsa çok teşekkür ederim şimdiden
- Konular
- 4
- Online süresi
- 7g 13962s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 88
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 1,515
- DevLira
- 0
mob tarama ile target attack birleştirince ve dist mesafesi ekleyip saldırı mesafesini arttırdığında çevredeki moblara saldırı gönderiyor hasar vermiyor ama üzerine çekiyor yaklaşan moblar ölüyor bir yolu bu
- Konular
- 18
- Online süresi
- 3g 38796s
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 105
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 2,679
- DevLira
- 0
çok teşekkür ederim kardeşimmob tarama ile target attack birleştirince ve dist mesafesi ekleyip saldırı mesafesini arttırdığında çevredeki moblara saldırı gönderiyor hasar vermiyor ama üzerine çekiyor yaklaşan moblar ölüyor bir yolu bu
- Konular
- 18
- Online süresi
- 3g 38796s
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 105
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 2,679
- DevLira
- 0
kardeşim uğraştım ama yapay zeka ile fazla bilgim olmadığı için yapamadım nasıl yapılacağını anlatabilirmisin yada gf serverine uyumlu yapıp bizim ile paylaşırmısın teşekkür ederimmob tarama ile target attack birleştirince ve dist mesafesi ekleyip saldırı mesafesini arttırdığında çevredeki moblara saldırı gönderiyor hasar vermiyor ama üzerine çekiyor yaklaşan moblar ölüyor bir yolu bu
- Konular
- 2
- Online süresi
- 4g 41413s
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 39
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 2,523
- DevLira
- 0
wait damage yapacaksın sadece vurma alanını büyüteceksin
forum.turkmmo.com
linkte verdiğim konu bir tık eski, yapay zeka ile bunun güncel halini yapıp adresleri değiştirip sorunsuz kullanabilirsin.
[Python] Wait Damage Source
Target damage ile birebir aynı sistem tek farkı belirlenen alan içerisindeki tüm moblara saldırı gönderiyoruz. import frida import pymem import time import math from typing import List, Tuple PLAYER_BASE_PTR = 0x01A4E104 PLAYER_BASE_OFF = 0x14 PLAYER_X_OFF = 0x69C PLAYER_Y_OFF = 0x6A0...
linkte verdiğim konu bir tık eski, yapay zeka ile bunun güncel halini yapıp adresleri değiştirip sorunsuz kullanabilirsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)