ARC Raiders: Çatı Katında Tamirat! "Eyes on the Prize" Görev Rehberim

officialtornado

FK GAME
Konular
124
Online süresi
7g 44715s
Reaksiyon Skoru
290
Altın Konu
0
Başarım Puanı
119
TM Yaşı
2 Yıl 7 Ay
MmoLira
9,511
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Selamlar Turkmmo ailesi! Bugün sizlere ARC Raiders dünyasında bizi biraz "elektrikçi" moduna sokan, hazırlıksız giderseniz eli boş dönebileceğiniz Eyes on the Prize görevinden bahsedeceğim. Bu görev, diğerlerinden farklı olarak yanımızda belirli malzemeler götürmemizi istiyor. Ben bu görevi nasıl tek seferde bitirdim, o gizli teras tam olarak nerede? Buyurun tecrübelerime!

Görev Öncesi Kritik Hazırlık: Kabloları Unutmayın!

Bu görevin püf noktası şu: Güneş panelini tamir etmek için yanınızda 3 adet Kablo (Wire) bulundurmanız gerekiyor. Eğer benim gibi istifçi bir oyuncuysanız deponuzda mutlaka vardır. Ama hepsini sattıysanız, haritadaki elektrik bazlı yağma noktalarından (Electrical POI) kolayca bulabilirsiniz.

Küçük bir tavsiye: Bu 3 kabloyu mutlaka Safe Pocket (Güvenli Cep) içine koyun. Yolda başınıza bir iş gelirse emekleriniz boşa gitmesin, teras katına vardığınızda eliniz boş kalmayın!

1. Adım: Gizli Çatı Terasını Bulmak

Görevin ilk aşaması, Southern Station (Güney İstasyonu) tahliye noktasının batısında kalan gizli bir çatı terasını bulmak. Oyun size "mavi brandaya dikkat et" diyor ama doğru açıdan bakmazsanız bulması gerçekten işkence olabiliyor.

Benim bulduğum yöntem şu: Güney İstasyonu'ndan batıya doğru ilerleyin ve binaların çatılarına odaklanın. Üzerinde mavi bir branda, birkaç sandalye ve kutuların olduğu o meşhur teras katını gördüğünüzde doğru yerdesiniz demektir. Terasa ulaştığınızda hemen elektrik kutusunu gözünüze kestirin.

2. Adım: Güneş Panelini Yeniden Kablolama

Eğer yanınızda 3 adet kabloyu getirdiyseniz (veya yolda bir bataryayı geri dönüştürüp bulduysanız), elektrik kutusuyla etkileşime geçebilirsiniz. Usta bir elektrikçi gibi kabloları bağladığınızda güneş paneli tamir ediliyor ve görev başarıyla tamamlanıyor.

Bonus: Tahliye ve Ganimet Taktikleri

Görevi bitirmek için haritadan çıkmanız şart değil, yani "tamir bitti, görev cepte" diyebilirsiniz. Ancak terasın hemen yakınındaki Southern Station bölgesi ganimet açısından oldukça zengin bir yer. Ben genellikle görevi bitirdikten sonra orayı da bir güzel yağmalayıp öyle çıkıyorum. Ama dikkatli olun; burası haritanın en aktif bölgelerinden biridir, rakipler her an köşebaşından çıkabilir!

Siz bu gizli terası bulurken zorlandınız mı? Ya da kabloları evde unutup haritada fellik fellik arayanlardan mısınız? Yorumlarda buluşalım, Speranza yolunda herkese başarılar!

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)