Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ARC Raiders: Spaceport Trench Tower Anahtarını Buldum ve İçeriyi Yağmaladım!

officialtornado

FK GAME
Moderator
Paylaşım
Konular
124
Online süresi
7g 44715s
Reaksiyon Skoru
290
Altın Konu
0
Başarım Puanı
119
TM Yaşı
2 Yıl 7 Ay
MmoLira
9,511
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Selamlar Turkmmo dostları! Bugün sizlere ARC Raiders dünyasında bulması bir dert, ulaşıp açması ayrı bir dert olan ama içindeki ganimetle yüzünüzü güldüren Spaceport Trench Tower Key (Hendek Kulesi Anahtarı) hakkında edindiğim tecrübeleri aktaracağım. Eğer çantanızda bu anahtar varsa ve nereye gideceğinizi bilmiyorsanız, doğru yerdesiniz!
arc-raiders-spaceport-trench-tower-key-spaceport-1.png

Bu Anahtarı Nerede Buldum?

Biliyorsunuz ki ARC Raiders’da anahtar bulmak tamamen şans işi. Ancak benim tecrübelerime göre, anahtarlar genellikle ait oldukları haritada çıkmak zorunda değil. Ben bu değerli Trench Tower anahtarını hiç beklemediğim bir anda, Buried City bölgesindeki sıradan bir apartman dairesinde, rastgele bir konteynerın içinden çıkardım. Size tavsiyem; yerleşim yerlerini (Residential Areas) didik didik edin, en iyi anahtarlar genelde oralardaki çekmecelerden çıkıyor.

Kuleye Ulaşım ve Kapıyı Açma

Anahtarı kaptıysanız hemen Spaceport haritasına rotanızı kırın. Hedefimiz haritanın kuzey tarafındaki North Trench Tower. Oraya ulaşmak için izlediğim en güvenli yol şu şekilde:

1. Haritanın en kuzeyine ilerleyin.
  2. Geniş ve açık bir alanın karşısında iki büyük kule ve metal bir merdiven göreceksiniz.
  3. Merdivenlerden yukarı çıkıp koridora girin ve solunuzdaki ilk merdivenleri kullanın.
  4. Sağ tarafa döndüğünüzde kilitli kapı tam karşınızda duruyor olacak.
Kapıyı açtıktan sonra sağdaki merdivenlerden en üste çıkın. Buranın en sevdiğim özelliği, sadece iki girişinin olması. Eğer peşinizde birileri varsa burayı savunmak gerçekten çok kolay!
arc-raiders-spaceport-trench-tower-key-north-trench-tower-1.png

Peki, İçeriden Neler Çıktı?

Açıkçası ben bu turumdan yaklaşık 50.000 birimlik ganimetle ayrıldım. Belki devasa bir rakam değil ama içinden çıkan bazı eşyalar oyunun ilerleyen safhaları için hayat kurtarıcıydı. İşte benim kule yağmasından topladıklarım:

• Çeşitli nadir üretim materyalleri (Crafting Materials),
  • Renegade II ve IL Toro I gibi oldukça sağlam silahlar,
  • Nadir bir Music Box (Müzik Kutusu) ziynet eşyası,
  • Bolca mühimmat ve tıbbi malzeme.
İster tek tabanca (solo) takılın, ister ekibinizle girin; bu kuleyi açmak sizi bir sonraki zorlu raid’e hazırlayacaktır. Eğer kendinize güveniyorsanız burayı bir de Night Raid (Gece Baskını) sırasında ziyaret edin, heyecan iki katına çıkıyor!

Kulede bulduğunuz farklı eşyalar olursa yorumlarda buluşalım, herkese bol ganimetler!
arc-raiders-spaceport-trench-tower-key-rewards.png

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri