- Konular
- 132
- Online süresi
- 1ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 690
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 214
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 8,829
- DevLira
- 24
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arc Raiders: Ölüm İçin İşaretlendi Görevi Rehberi
Arc Raiders’ta Tian Wen genelde seni bir önbellek aramaya yollar ve Ölüm İçin İşaretlendi görevi de aynı mantıkta ilerliyor. Bu görevde Gömülü Şehir’e gidip Su Durante Depoları bölgesinde saklı olan önbelleği bulman gerekiyor. Görev zor sayılmaz ama önbelleğin tam yerini ilk bakışta fark etmek kolay olmayabilir. O yüzden nerelere bakman gerektiğini adım adım anlatalım.
Su Durante Depoları, Gömülü Şehir haritasının sol üst kısmında yer alıyor. Bölge biraz kenarda kaldığı için sakin gibi görünse de aynı görevin peşinde olan başka oyuncularla karşılaşma ihtimali her zaman var. Bu yüzden yaklaşırken dikkatli ol, çevreni kontrol etmeyi bırakma.
Önbelleği bulmak için bu konteynerle etkileşime geçmen yeterli. İçini kontrol ettiğinde görev bir adım daha ilerleyecek ve yeni bir ipucu verilecek.
İstersen bölgede ganimet toplamaya devam edebilirsin. Çıkmak istediğinde ise Kütüphane noktasının yakınındaki Kuzey İstasyonu’na doğru biraz güneydoğuya ilerlemen yeterli. Buradan güvenli şekilde çıkış yapıp Tian Wen’e dönerek ödülünü alabilirsin.
Arc Raiders’ta Tian Wen genelde seni bir önbellek aramaya yollar ve Ölüm İçin İşaretlendi görevi de aynı mantıkta ilerliyor. Bu görevde Gömülü Şehir’e gidip Su Durante Depoları bölgesinde saklı olan önbelleği bulman gerekiyor. Görev zor sayılmaz ama önbelleğin tam yerini ilk bakışta fark etmek kolay olmayabilir. O yüzden nerelere bakman gerektiğini adım adım anlatalım.
Su Durante Depoları nerede?
Görevi tamamlamak için baskından sağ çıkman şart değil. Eğer ekipman kaybetmek istemiyorsan ücretsiz bir loadout ile girip görevi rahatça tamamlayabilirsin. Böylece elindeki değerli malzemeleri riske atmamış olursun.Su Durante Depoları, Gömülü Şehir haritasının sol üst kısmında yer alıyor. Bölge biraz kenarda kaldığı için sakin gibi görünse de aynı görevin peşinde olan başka oyuncularla karşılaşma ihtimali her zaman var. Bu yüzden yaklaşırken dikkatli ol, çevreni kontrol etmeyi bırakma.
Önbelleğin yeri
Depolara ulaştığında sol taraftaki dış duvar boyunca ilerle. Bir süre sonra kare şeklinde bir konteyner göreceksin. Görünümü, normalde kırılıp aranabilen standart konteynerlere benziyor.Önbelleği bulmak için bu konteynerle etkileşime geçmen yeterli. İçini kontrol ettiğinde görev bir adım daha ilerleyecek ve yeni bir ipucu verilecek.
Görevin son adımı
Konteyneri inceledikten sonra bulunduğun yerdeyken arkana dön. Ağaçların olduğu tarafa baktığında, kumun içinden çıkmış metal bir parça göreceksin. Bu nesneyle etkileşime girerek görevi tamamlayabilirsin.İstersen bölgede ganimet toplamaya devam edebilirsin. Çıkmak istediğinde ise Kütüphane noktasının yakınındaki Kuzey İstasyonu’na doğru biraz güneydoğuya ilerlemen yeterli. Buradan güvenli şekilde çıkış yapıp Tian Wen’e dönerek ödülünü alabilirsin.
Ekli dosyalar
- Konular
- 148
- Online süresi
- 2ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 1,972
- Altın Konu
- 17
- Başarım Puanı
- 206
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 6,192
- DevLira
- 3
eline sağlık
- Konular
- 132
- Online süresi
- 1ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 690
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 214
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 8,829
- DevLira
- 24
Rica ederimeline sağlık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)