Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Son1Dem

[404: Fear not found]
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
1,893
Çözüm
134
Online süresi
1mo 8d
Reaksiyon Skoru
4,001
Altın Konu
140
Başarım Puanı
339
MmoLira
39,500
DevLira
150
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

QuantaLink QNS-9800 – Kurgusal Kuantum Veri Merkezi Ağ Anahtarı

image6dfcd8e46a270aea.png

QuantaLink QNS-9800, modern veri merkezleri ve yüksek performanslı hesaplama ortamları için tasarlanmış tamamen kurgusal bir kuantum ağ anahtarıdır. Bu cihaz, klasik ağ anahtarlarının sınırlarını aşarak kuantum tabanlı veri iletimini mümkün kılar ve ultra düşük gecikmeli, yüksek güvenlikli veri yolları sağlar. QNS-9800, veri merkezleri arasında kuantum şifreleme destekli iletişim ve yüksek bant genişlikli veri trafiği için tasarlanmıştır.

Anahtar, kuantum bitleri (qubit) üzerinde çalışabilen modüller içerir ve entegre fotonik devreler sayesinde kuantum veri paketlerini doğrudan yönlendirir. Her port, klasik veri trafiği ile kuantum kanallarını aynı anda destekleyebilir; böylece hibrit veri merkezi altyapılarında sorunsuz entegrasyon sağlanır. QNS-9800, kuantum teleportasyon ve entanglement tabanlı yönlendirme protokolleri ile veri güvenliğini maksimuma çıkarır.

Performans açısından cihaz, yüksek bant genişliği sağlayan paralel kuantum veri yollarına sahiptir. Optik modüller ve düşük gecikmeli fotonik devreler, saniyede petabit seviyesinde veri aktarım kapasitesine olanak tanır. Bu özellik, AI eğitim kümeleri, HPC simülasyonları ve gerçek zamanlı büyük veri analitiği uygulamaları için kritik öneme sahiptir.

Fiziksel olarak QNS-9800, veri merkezi rack standardına uygun kompakt bir modüler tasarıma sahiptir. Modüller kolayca değiştirilebilir ve bakım yapılabilir; ayrıca entegre sensörler, sıcaklık, titreşim ve enerji tüketimi verilerini merkezi izleme platformuna aktarır. Bu sayede operatörler, cihazın performansını ve sağlık durumunu gerçek zamanlı olarak izleyebilir.

Enerji verimliliği ve güvenlik, QNS-9800’ün öncelikli tasarım hedeflerindendir. Modüller, düşük güç tüketimli fotonik devreler ile çalışır ve kuantum veri trafiği sırasında termal yönetim sensörleri aktif rol oynar. Ayrıca kuantum şifreleme ve veri izolasyonu, kritik bilgiler için güvenlik katmanı oluşturur.

Uygulamada QuantaLink QNS-9800; hiperscale veri merkezleri, AI ve HPC kümeleri, telekom ve finans altyapıları için ideal kurgusal kuantum ağ anahtarını temsil eder. Ultra düşük gecikme, yüksek bant genişliği ve kuantum güvenliği ile modern veri merkezi ağ mimarisinin stratejik ve kritik bir bileşeni olarak öne çıkar.

Olmayan birşeyin rehberi yazılmış, ''QuantaLink QNS-9800'' adında bir ürün veya farklı birşey bulunmuyor. Dolayısıyla reddedildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri