Jacy Jayne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dilhum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 63

Dilhum

Level 5
Konular
228
Online süresi
1mo 16d
Reaksiyon Skoru
961
Altın Konu
12
Başarım Puanı
163
MmoLira
17,591
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Jacy Jayne, WWE NXT'deki görev süresi boyunca yaşanan değişiklikleri hatırlıyor.

NXT Kadınlar Şampiyonu Jacy Jayne, WWE ile sözleşme imzaladığından beri "NXT"nin evrimine tanık oldu; 'Black & Gold' günlerinin sonlarında Performans Merkezi sporcusu olarak yer almasından, 'NXT 2.0'ın bir parçası olmasına ve şimdi de markanın mevcut gümüş çağının en büyük isimlerinden biri olmasına kadar.

Jayne, " The Takedown on SI " programında verdiği bir röportajda, WWE'deki görev süresi boyunca "NXT"nin geçirdiği kimlik değişimine dair değerlendirmelerde bulundu .

"Bir değişim oldu ve neredeyse bir gecede gerçekleşti. Yani, teknik olarak 'Black & Gold'da ilk kez yer aldım, ama sanırım 2.0'a geçmeden önce televizyonda belki iki hafta kaldım," diye açıkladı, ancak "Black & Gold"da yeterince zaman geçirmediği için bu değişimin nasıl hissettirdiğini doğru bir şekilde söyleyemediğini, ancak ürünü yıllar öncesinden bir hayran olarak izlediğini itiraf etti.

"Temelde her şeyi ilk kez 2.0 döneminde öğreniyordum," diye ekledi. "Farklıydı çünkü televizyonda güreşe yeni başlamış, hiç deneyimi olmayan insanlar vardı! Ve televizyonda beşinci, altıncı maçlarını yapıyorlardı, bu çılgıncaydı!" Jayne, '2.0' dönemini deneme yanılma yöntemiyle ilerlediğini, ancak markanın karakter çalışmasına çok odaklandığını belirtti. "Bence o dönemde marka, çoğunlukla bağımsız güreşçilerden veya insanların uzun zamandır tanıdığı güreşçilerden oluşuyordu ve buraya gelip çılgın maçlar yapıyorlardı, sonra da tanımadığınız insanlara doğru kaydı."

paylaşım için teşekkürler.

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER,ELİNE SAĞLIK.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)