Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Galatasaray kupada 3'te 3 yaptı
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu üçüncü hafta maçında konuk ettiği Trendyol 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'u 3-1 yenen Galatasaray, 3'te 3 yaptı. Maçtaki ilk golü kaydeden Mauro Icardi, Gheorghe Hagi'yi geçerek Galatasaray'ın en golcü yabancı oyuncusu ünvanını elde etti. Bu arada müsabakanın ikinci yarısının başında iki oyuncu kafa kafaya çarpıştı.
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu üçüncü hafta maçında Trendyol 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'u konuk etti.
RAMS Park oynanan karşılaşmaya baskılı başlayan sarı-kırmızılı ekip, Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin 5. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti.
Bu golle Icardi, Gheorghe Hagi'yi geçerek Galatasaray'ın en golcü yabancı oyuncusu (73 gol) ünvanını elde etti.
Sarı-kırmızılılar orta saha oyuncusu Lucas Torreira ile 24. dakikada skoru 2-0 yaptı. Konuk İstanbulspor, Mendy Mamadou'nun 26. dakikada kaydettiği golle farkı 1'e indirdi: 2-1
Galatasaray, Icardi'nin golünde pası veren isim olan Ahmed Kutucu ile 33'te farkı yeniden 2'ye çıkardı: 3-1
Karşılaşmanın ilk yarısı sarı-kırmızıların 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.
Müsabakanın ikinci yarısında ise yürekleri ağza getiren anlar yaşandı. 46. dakikadaki bir pozisyonda Galatasaraylı Ahmed Kutucu ile İstanbulspor'un kalecisi İsa Doğan kafa kafaya çarpıştı. İki futbolcu da hastaneye kaldırıldı.
Maçın ikinci yarısından gol sesi gelmedi ve Galatasaray, sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Bu galibiyetle Türkiye Kupası'nda 3'te 3 yapan sarı-kırmızılılar, 9 puanla A Grubu'nda en üst sırada yer aldı. Galatasaray'ı grupta 7 puanla Corendon Alanyaspor ve 6 puanla Trabzonspor takip ediyor. İstanbulspor ise 1 puanda kaldı.