HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
her buldugum kalıcı pointer sürekli olarak değişmekte ilk defa başıma geldi. mesela one hit bulup pointer scan atıyorum kalıcı olsun diye mob pointer veriyor sürekli . neyse String aramasından CIns aratıp oradaki adresi aldım bu sefer C 4 8 10 14 gibi pointerları deneyince adres ?? oluyor . sanırım adresler fake yani nasıl oluyor anlamadım e bunun kalıcısını nasıl bulcaz. [ Ayvazmt2 de'de böyle bir sorun vardı "Androids" bulmuştu sanırım] / Ates2 1-99 sunucu
korumadan korumaya degisiyor o localplayere bak bi class lar mevcutmuher buldugum kalıcı pointer sürekli olarak değişmekte ilk defa başıma geldi. mesela one hit bulup pointer scan atıyorum kalıcı olsun diye mob pointer veriyor sürekli . neyse String aramasından CIns aratıp oradaki adresi aldım bu sefer C 4 8 10 14 gibi pointerları deneyince adres ?? oluyor . sanırım adresler fake yani nasıl oluyor anlamadım e bunun kalıcısını nasıl bulcaz. [ Ayvazmt2 de'de böyle bir sorun vardı "Androids" bulmuştu sanırım] / Ates2 1-99 sunucu
baktım sunucuya cshild localplayer icinde olmuyor genelde genelde bulunan sey entitylist oluyor
localplayer in class larında birinde oluyor
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)