Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

metin2 5.7 marty sama bilgileri

mehmet özamc

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
20
Online süresi
10g 71272s
Reaksiyon Skoru
84
Altın Konu
0
Başarım Puanı
67
TM Yaşı
2 Yıl 3 Gün
MmoLira
3,146
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar baynaadır sorun yaşıyorum marty sama ile ilgili nawcat kısmı boş hangi dosya nerden çeker ne yapar filesi birkez kulanmış biri söyelerse menmun kalırım yüzük çalişmiyor bozuk kapata basınca degerli bölgeler fln çıkıyor refine set nereye yazsam gene gelmiyor dönüşüm files hakkında çogu bilgiyi söyleyebilicek olan varmı

Çözüm
Türkçenden pek bir şey anlamadım, navicatla yüzük kullanımıyla ne ilgisi var anlamadım ama quest derlememiş olabilir misiniz?

• cd /usr/game/share/locale/turkey/quest komutunu yazıp enterlayıp ssh üzerinden o dizine ulaşın
  • Ayrıca ana dizindeyken örn> cd /home/sf python admin_panel.py çalıştırıp 666-777-888 komutlarını sırasıyla çalıştırınız ve (bind ip ayarlamadıysanız configler için gen-settings.py dosyasını filezilladan editleyin kendi server iplerinize göre (not 127.0.0.1 türü ipleri değiştirirseniz hata alırsınız sadece 192.168.x.x olanları değiştirin)
  • ./qc dosyaadi.quest
Türkçenden pek bir şey anlamadım, navicatla yüzük kullanımıyla ne ilgisi var anlamadım ama quest derlememiş olabilir misiniz?

• cd /usr/game/share/locale/turkey/quest komutunu yazıp enterlayıp ssh üzerinden o dizine ulaşın
  • Ayrıca ana dizindeyken örn> cd /home/sf python admin_panel.py çalıştırıp 666-777-888 komutlarını sırasıyla çalıştırınız ve (bind ip ayarlamadıysanız configler için gen-settings.py dosyasını filezilladan editleyin kendi server iplerinize göre (not 127.0.0.1 türü ipleri değiştirirseniz hata alırsınız sadece 192.168.x.x olanları değiştirin)
  • ./qc dosyaadi.quest

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)