- Konular
- 1
- Online süresi
- 9m 27s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sıradan TS3 hizmetlerini unutun. TS3.Store ile kontrol tamamen sizin elinizde. Bursa lokasyonlu, kesintisiz ve Türkiye'nin en gelişmiş web paneline sahip sunucularıyla tanışın!
Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
Sadece bir sunucu değil, bir yönetim merkezi sunuyoruz. İşte fark yaratan özelliklerimiz:
*
Rakipsiz Koruma: %100 Blacklist koruması, Üst düzey Voxility ve gelişmiş DDoS korumasıyla saldırıları unutun.
*
%99.9 Uptime: Sunucunuz her zaman aktif, topluluğunuz her zaman bağlı.
*
Güvenli Ödeme: Shopier güvencesiyle 7/24 bakiye yükleme kolaylığı.
*
Her Gün Kazan: Panele giriş yapın, her gün 5₺ Bakiye Ödülü cebinize gelsin!
Gelişmiş Web Panel Özellikleri (Tam Otomatik)
Panelimiz, bir sunucu sahibinin ihtiyaç duyabileceği her şeyi tek tıkla yapabilmesi için tasarlandı:
*
Gizli Query Yetkisi: "I'm Bot" (Gizli Query) ile görünmez yönetim gücü.
*
Yedekleme Sistemi: Açıksız yedek alın, kaydedin ve bilgisayarınıza indirin. Tek tıkla geri yükleyin!
*
Toplu İşlemler: Saniyeler içinde toplu poke atma, toplu duyuru geçme veya toplu kanal açma/silme.
*
Sunucu Önizleme: Panele girmeden odaları, kullanıcıları ve tüm detayları canlı görün.
*
Tam Denetim: Panel üzerinden banlama, kickleme ve ban kaldırma işlemleri.
Hızlı Teslimat, Kesintisiz Destek!
Sipariş verdiğiniz an sunucunuz otomatik olarak hazırlanır ve bilgileri panelinize düşer. Beklemek yok, manuel onay yok!

Hemen İncele: https://ts3.store/
Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?Sadece bir sunucu değil, bir yönetim merkezi sunuyoruz. İşte fark yaratan özelliklerimiz:
*
Rakipsiz Koruma: %100 Blacklist koruması, Üst düzey Voxility ve gelişmiş DDoS korumasıyla saldırıları unutun.*
%99.9 Uptime: Sunucunuz her zaman aktif, topluluğunuz her zaman bağlı.*
Güvenli Ödeme: Shopier güvencesiyle 7/24 bakiye yükleme kolaylığı.*
Her Gün Kazan: Panele giriş yapın, her gün 5₺ Bakiye Ödülü cebinize gelsin!
Gelişmiş Web Panel Özellikleri (Tam Otomatik)Panelimiz, bir sunucu sahibinin ihtiyaç duyabileceği her şeyi tek tıkla yapabilmesi için tasarlandı:
*
Gizli Query Yetkisi: "I'm Bot" (Gizli Query) ile görünmez yönetim gücü.*
Yedekleme Sistemi: Açıksız yedek alın, kaydedin ve bilgisayarınıza indirin. Tek tıkla geri yükleyin!*
Toplu İşlemler: Saniyeler içinde toplu poke atma, toplu duyuru geçme veya toplu kanal açma/silme.*
Sunucu Önizleme: Panele girmeden odaları, kullanıcıları ve tüm detayları canlı görün.*
Tam Denetim: Panel üzerinden banlama, kickleme ve ban kaldırma işlemleri.
Hızlı Teslimat, Kesintisiz Destek!Sipariş verdiğiniz an sunucunuz otomatik olarak hazırlanır ve bilgileri panelinize düşer. Beklemek yok, manuel onay yok!

Hemen İncele: https://ts3.store/