- Konular
- 714
- Online süresi
- 6ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 2,107
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 26,209
- DevLira
- 122
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Metin2 sunucularının vazgeçilmezi olan Biyolog görevlerini, modern oyun yapısına uygun, tamamen optimize edilmiş ve oyuncu dostu bir hale getirdim. Eski, buglu ve yönetim zorluğu çıkaran sistemleri unutun!
Tamamen Server & MySQL Tabanlı Sistem, quest (lua) karmaşasıyla değil, tamamen Server (Source) tabanlı çalışır. Bu sayede %100 güvenlik ve performans sağlar.
Anlık (Real-Time) Güncelleme TeknolojisiKod yapısındaki gelişmiş RecvUpdate ve OnUpdate blokları sayesinde oyuncularınız takılmadan oyun oynar.
Oyuncu Dostu Özellikler (Hızlandırılmış Oyun)Oyuncuların en büyük şikayeti olan "tek tek tıklama" çilesine son veriyoruz.
1.
Tamamen Server & MySQL Tabanlı Sistem, quest (lua) karmaşasıyla değil, tamamen Server (Source) tabanlı çalışır. Bu sayede %100 güvenlik ve performans sağlar.- Kolay Yönetim: Yeni görev eklemek, ödülleri değiştirmek veya oranları ayarlamak için MySQL tablosundan saniyeler içinde ayarlayabilirsiniz.
Anlık (Real-Time) Güncelleme TeknolojisiKod yapısındaki gelişmiş RecvUpdate ve OnUpdate blokları sayesinde oyuncularınız takılmadan oyun oynar.- Canlı Arayüz: Eşya teslim edildiğinde pencereyi kapatıp açmaya gerek yoktur, veriler anlık olarak yenilenir.
- Akıllı Sayaç: Süre sayacı (Countdown) GUI üzerinde canlı olarak işler. Süre bittiği anda sistem otomatik olarak oyuncuya "Teslim edebilirsin!" uyarısını verir.
Oyuncu Dostu Özellikler (Hızlandırılmış Oyun)Oyuncuların en büyük şikayeti olan "tek tek tıklama" çilesine son veriyoruz.- Toplu Ver Butonu: BattleAll fonksiyonu ile entegre edilen bu buton sayesinde, oyuncular tek tıkla envanterindeki tüm biyolog eşyalarını (geçme oranına göre) hızlıca teslim edebilir.
- Görsel İlerleme (Progress Bar): Sadece "5/10" yazısı değil, modern bir dolum çubuğu ile oyuncuya görevin ne kadarının bittiği görsel olarak sunulur.
Süre Sıfırlama: Bekleme süresini anında kaldırmak için özel slot.
Şans Arttırma: Yanma ihtimalini düşürüp geçme şansını artırmak için özel slot.
- Konular
- 1,953
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 3,987
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 39,465
- DevLira
- 150
Eline sağlık.
- Konular
- 104
- Online süresi
- 12g 84690s
- Reaksiyon Skoru
- 714
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 163
- TM Yaşı
- 5 Ay
- MmoLira
- 10,645
- DevLira
- 3
Metin2 sunucularının vazgeçilmezi olan Biyolog görevlerini, modern oyun yapısına uygun, tamamen optimize edilmiş ve oyuncu dostu bir hale getirdim. Eski, buglu ve yönetim zorluğu çıkaran sistemleri unutun!
1.Tamamen Server & MySQL Tabanlı Sistem, quest (lua) karmaşasıyla değil, tamamen Server (Source) tabanlı çalışır. Bu sayede %100 güvenlik ve performans sağlar.
2.
- Kolay Yönetim: Yeni görev eklemek, ödülleri değiştirmek veya oranları ayarlamak için MySQL tablosundan saniyeler içinde ayarlayabilirsiniz.
Anlık (Real-Time) Güncelleme TeknolojisiKod yapısındaki gelişmiş RecvUpdate ve OnUpdate blokları sayesinde oyuncularınız takılmadan oyun oynar.
3.
- Canlı Arayüz: Eşya teslim edildiğinde pencereyi kapatıp açmaya gerek yoktur, veriler anlık olarak yenilenir.
- Akıllı Sayaç: Süre sayacı (Countdown) GUI üzerinde canlı olarak işler. Süre bittiği anda sistem otomatik olarak oyuncuya "Teslim edebilirsin!" uyarısını verir.
Oyuncu Dostu Özellikler (Hızlandırılmış Oyun)Oyuncuların en büyük şikayeti olan "tek tek tıklama" çilesine son veriyoruz.
- Toplu Ver Butonu: BattleAll fonksiyonu ile entegre edilen bu buton sayesinde, oyuncular tek tıkla envanterindeki tüm biyolog eşyalarını (geçme oranına göre) hızlıca teslim edebilir.
- Görsel İlerleme (Progress Bar): Sadece "5/10" yazısı değil, modern bir dolum çubuğu ile oyuncuya görevin ne kadarının bittiği görsel olarak sunulur.
Süre Sıfırlama: Bekleme süresini anında kaldırmak için özel slot.
Şans Arttırma: Yanma ihtimalini düşürüp geçme şansını artırmak için özel slot.
Emeğine sağlık.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)