- Konular
- 1
- Online süresi
- 6h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 260
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
satın alana kadar her türlü vaadi verip parayı aldıktan sonra muhatap bulamadığınız bir hile istediğim sunucuda çalışacağını söyleyip beni bir hafta boyunca peşinde koşturdu ne zaman yazsam yoğunluk var diyerek geçiştiriyorlar sadece yabancı müşterilere öncelik veriyorlar bizleri parayı verene kadar oyalıyorlar whatsapp gruplarında hala insanlara yoğunluk yalanı söylüyorlar ben aldım bin pişman oldum kimse parasını bu YALANCI VE KALPAZAN şahıslara kaptırmasın
hilesini alalı 2 hafta oldu
- Konular
- 129
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,291
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- MmoLira
- 1,869
- DevLira
- 12
Merhaba,satın alana kadar her türlü vaadi verip parayı aldıktan sonra muhatap bulamadığınız bir hile istediğim sunucuda çalışacağını söyleyip beni bir hafta boyunca peşinde koşturdu ne zaman yazsam yoğunluk var diyerek geçiştiriyorlar sadece yabancı müşterilere öncelik veriyorlar bizleri parayı verene kadar oyalıyorlar whatsapp gruplarında hala insanlara yoğunluk yalanı söylüyorlar ben aldım bin pişman oldum kimse parasını bu YALANCI VE KALPAZAN şahıslara kaptırmasın
Kanıtsız şikayet konuları onaylanmamaktadır.
Şikayetinize kanıt eklemek için konuyu raporlayabilirsiniz.
Teşekkürler,
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...