raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cullmaster Mağduriyeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cartazo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cartazo

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
6h 45m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
Başarım Puanı
7
MmoLira
260
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

satın alana kadar her türlü vaadi verip parayı aldıktan sonra muhatap bulamadığınız bir hile istediğim sunucuda çalışacağını söyleyip beni bir hafta boyunca peşinde koşturdu ne zaman yazsam yoğunluk var diyerek geçiştiriyorlar sadece yabancı müşterilere öncelik veriyorlar bizleri parayı verene kadar oyalıyorlar whatsapp gruplarında hala insanlara yoğunluk yalanı söylüyorlar ben aldım bin pişman oldum kimse parasını bu YALANCI VE KALPAZAN şahıslara kaptırmasın

hilesini alalı 2 hafta oldu

satın alana kadar her türlü vaadi verip parayı aldıktan sonra muhatap bulamadığınız bir hile istediğim sunucuda çalışacağını söyleyip beni bir hafta boyunca peşinde koşturdu ne zaman yazsam yoğunluk var diyerek geçiştiriyorlar sadece yabancı müşterilere öncelik veriyorlar bizleri parayı verene kadar oyalıyorlar whatsapp gruplarında hala insanlara yoğunluk yalanı söylüyorlar ben aldım bin pişman oldum kimse parasını bu YALANCI VE KALPAZAN şahıslara kaptırmasın

hilesini alalı 2 hafta oldu
Merhaba,

Kanıtsız şikayet konuları onaylanmamaktadır.

Şikayetinize kanıt eklemek için konuyu raporlayabilirsiniz.

Teşekkürler,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri