- Konular
- 2
- Online süresi
- 9643s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 5
- TM Yaşı
- 3 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 455
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Ronin 2008 dev kadroyla başlıyor…Roney, ZamaZom, Mardin, Beyaz, Dago37, KontrolPlak, Kadirland, Bartur, Dev, Zorbey35, ROJHAT, daha niceriİçinizdeki adalet ve eşitlik arayışına, savaş meydanlarında gösterdiğiniz duruşa tanık oldum.Bayraklarınız, köyleriniz farklı olsa da kalplerinizdeki istek aynı:Adaletli, güvenilir, eşit bir düzen…Ticaretin hızlı, savaşların bol olduğu gerçek bir Metin2 ortamı.Ben Metin2 TR’den RONIN.Ve eğer bu videomu izliyorsanız…Yardım yapılan, adaletsiz yönetilen, emeğin karşılığının verilmediği serverlerden gelen herkese sesleniyorum:Gelin!Bütün Metin2 efsanelerini gerçek bir Şampiyonlar Ligi çatısı altında topluyoruz.Her adımın, her emeğin, every savaşın değer gördüğü bir dünyaya sizi davet ediyorum.AÇILIŞ: 30 Ocak Cuma Günü – Saat 21:00Hepimiz RONIN2008’de olacağız.SULTANCAN – RONIN – ZORBEY35 ESAT güvencesiyle…Ve biz sizi bekliyoruz
Ekli dosyalar
- Konular
- 4,105
- Online süresi
- 6ay 12g
- Reaksiyon Skoru
- 6,508
- Altın Konu
- 550
- Başarım Puanı
- 439
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay
- MmoLira
- 45,853
- DevLira
- 12
Metin2 Server Tanıtımı Yapabilmek İçin TM Üye Olmanız Gerekmektedir.
NASIL TM ÜYE OLACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
NASIL TM ÜYE OLACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...