- Konular
- 20
- Online süresi
- 15d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,698
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
YOK HOCAM TARGETİ YAPAMIYORUM kaç defa kodlama programları indirdim yapayım dedm hep bir eksk olan birşey bir durum oluşuyor ve beni aşırı strese sokuyor mesela sizin öneridğinz 25 dakıaklık vidoe o yolla yapmaya çalışmak en az 2 saat alıyor adım adım sizin gösterdiğiniz yöntemi bilseler 10 15 dakkaya düşer daha pratik daha hızlısınızSorunların farkındayım her sunucuda R.string de "Send Battle.." Çıkmıyor veya GetTargetVID(NEED_TARGET) için de aynı durum ama çıkan sunuculardan mantık yürüterek biraz da Cheat Engine kurcalayarak AI desteği ile bilincine oturabilirsiniz şuan karışık gelebilir yorabilir bu hemen hemen herkesin geçtiği yol zor geldiyse ara ver bırakmanı gerektirecek önemli bir olay değil sabit bir döngüye tıkılmanın anlamı yok akışına bırakın.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 1,438
- DevLira
- 0
Yüzde yüz hak veriyorum size ben şahsen yapabiliyorum 2023 konularını inceleyip mantığını çözüp yapabiliyorum ,svside sunucuda'da çalışıyor ama prodamage mantığı ile değil Anca bir ninja karekter açarsınız ws'de inanılmaz iş yapar rakip bıçak mesafesinde olmasa bile düz vuruşlarda inanılmaz fayda sağlıyor ben genelde svside 'o mantıkla işimi görüyor .Strings mantığına gelicek olursak GetTargetVID stringsizde bulabiliyorum fakat SendBattleAttack call ile mov olan kısmı strings olmadan bulma yöntemi varmıdır ?Discord'dan yardım ettim adresleri almışsın oyunun adresi metin2client.exe paylaştığım Lua Script' de sen gitmişsin metin2client.bin'den giriyorsun sonra çalışmıyor diyorsun bunu düzelttim üzerine bu konuda o kadar yorum yapıldı "Svside++" olan sunucularda beklentiniz olmasın çalışmaz diye gidiyorsun 2. Sunucu olarak'da "Svside++" olan sunucuya girip beklentiye giriyorsun bu forumda bir ton konu açıldı veriler nasıl bulunur? diye fakat hiç birininiz de kalkıp düzgünce okumuyorsunuz veya AI kullandığınız halde doğru soru soramıyorsunuz anlamıyorum bu kadar yardım alıp üzerine kusmak nasıl duygu?
- Konular
- 82
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 12,408
- DevLira
- 0
Ninjada hız açığı var ve dediğin gibi hasar olarak çalışmasa bile belli mesafeden düz vurmak için etkisi var bunu fark etmen güzel olmuş, 2 tane method olarak göstermiştim GetTargetVID bunlardan biri olan CPythonPlayer'a bağlı bu adresi bulup emin olduktan sonra (Dissect Data ile kontrol edin) sonra Dissect Data yapıştırdığın CpythonPlayer adresine -300 veya 500 yazın seni NetWorkStream adresine götürecek aşağı yukarı gez bulursun NetWorkStream yazan yere sağ tık yap "add adress.." seçeneğine bas sağ alta alacak ondan sonra bu aldığın NetWorkStream adresine "F5" at oyunda 1-2 saniye gezdikten sonra bazı Paketler tetiklenecek(NetWorkstream bağlı olan tüm paketler kullanım alanına göre tetiklenir.)sonra herhangi bir mob'a düz vur "SendBattle" tetiklenecektir Epcode yapısı ile zaten anlarsın. @romaldo1727 sende göstermiştim bunu video aldıysan bu dediğimi okuyarak video u da izlersen sorunun bir kısmı çözülür, yarın musait olursam kolay yoldan videoları çekip atarım.Yüzde yüz hak veriyorum size ben şahsen yapabiliyorum 2023 konularını inceleyip mantığını çözüp yapabiliyorum ,svside sunucuda'da çalışıyor ama prodamage mantığı ile değil Anca bir ninja karekter açarsınız ws'de inanılmaz iş yapar rakip bıçak mesafesinde olmasa bile düz vuruşlarda inanılmaz fayda sağlıyor ben genelde svside 'o mantıkla işimi görüyor .Strings mantığına gelicek olursak GetTargetVID stringsizde bulabiliyorum fakat SendBattleAttack call ile mov olan kısmı strings olmadan bulma yöntemi varmıdır ?
- Konular
- 2
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 1,438
- DevLira
- 0
Umarım çözebilirim siz cheat engine'nin artık babası olmuşsunuz burda c.e bilgiside çok önemli dip not ( wait damage ) videonuzu bekliyorum hocamNinjada hız açığı var ve dediğin gibi hasar olarak çalışmasa bile belli mesafeden düz vurmak için etkisi var bunu fark etmen güzel olmuş, 2 tane method olarak göstermiştim GetTargetVID bunlardan biri olan CPythonPlayer'a bağlı bu adresi bulup emin olduktan sonra (Dissect Data ile kontrol edin) sonra Dissect Data yapıştırdığın CpythonPlayer adresine -300 veya 500 yazın seni NetWorkStream adresine götürecek aşağı yukarı gez bulursun NetWorkStream yazan yere sağ tık yap "add adress.." seçeneğine bas sağ alta alacak ondan sonra bu aldığın NetWorkStream adresine "F5" at oyunda 1-2 saniye gezdikten sonra bazı Paketler tetiklenecek(NetWorkstream bağlı olan tüm paketler kullanım alanına göre tetiklenir.)sonra herhangi bir mob'a düz vur "SendBattle" tetiklenecektir Epcode yapısı ile zaten anlarsın. @romaldo1727 sende göstermiştim bunu video aldıysan bu dediğimi okuyarak video u da izlersen sorunun bir kısmı çözülür, yarın musait olursam kolay yoldan videoları çekip atarım.
- Konular
- 82
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 12,408
- DevLira
- 0
Est. https://forum.turkmmo.com/konu/3933564-metin2-tutorial-gettargetvid-2-method/ burada gösterdiğim ilk method CpythonPlayer yukarı da demeyi unutmuşum.Umarım çözebilirim siz cheat engine'nin artık babası olmuşsunuz burda c.e bilgiside çok önemli dip not ( wait damage ) videonuzu bekliyorum hocam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)