romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı İsimsiz Çiçek Görünmeme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BGLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 245

BGLT

Level 1
Üye
Konular
13
Çözüm
1
Online süresi
2d 22h
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
28
MmoLira
1,376
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar isimsiz çiçek kodunu girince /m 20358 'i aşağıda chat kısmında mob yok gibi ikon gözükmüyor.Fakat gelmiyorda konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
Screenshot_1.png

error kısmına bakarsan nereye atman gerektiğini söylüyor sana
Error kısmının yolunu izliyorum klasör açıyorum nnflower diye içindekileri atıyorum fakat yine göstermiyor.Eski klasör içinde nnflower.gr2 ni yerine msm yaptığım zaman isimsiz çiçekler ismi gözüküyor yerde ama mobu yok bu konuyla ilgili detaylı açıklarmısınız teşekkür ediyorum.

Etc > ymirwork > guild > nnflower > nnflower.msm

Guild içerisinde nnflower klasörü yoksa olusturun. İçerisine dosyaları atın sorun çözülecektir.

Guild içerisinde nnflower klasörü yoksa olusturun. İçerisine dosyaları atın sorun çözülecektir.
Merhabalar ilginiz için teşekkür ederim yalnız klasörün içerisinde nnflower.gr2 mevcut sıkıntı olurmu

1766848744565.png

Merhabalar etc >ymir work ve bu dosyalar mevcut.İçerisine nnflower dosyasını attım fakat çalışmadı görünmüyor hala

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri