Satıyorum EFSANEVİ DİSCORD BOT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KardinalVEVO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 107

KardinalVEVO

Level 1
Konular
3
Online süresi
3h 47m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
180
DevLira
0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba sunucularınıza özel discord botları yapılmaktadır. Tanıtımını yapmış olduğum discord botum sunucunuzu oldukça aktif hale getirecek ve serverinize fark yaratacaktır. inceleme videosu:
BOT Özellikleri;

Puan Sistemi: Sunucuya davet ettiğiniz üyelerden ve oynadığınız oyunlardan puan toplayacaksınız ve bu puanları markette harcayarak ödüller kazanacaksınız. Ses kanallarında durduğunuz her saat başına puan kazanırsınız. ve sahip olduğunuz vip statünüze göre kazandığınız puan miktarı değişiklik gösterir.

Market sistemi: Markette oyun içi eşya ve vip taglar verilecek şekilde ayarlandı. Bu vip taglar discord üzerinde sadece vip taga sahip oyuncular arasında ekstra bir çekiliş oluşturmanıza hak sağlayacaktır.

Stok Sistemi: Marketteki rollere veya eşyalara sınır getirebilirsiniz böylelikle herkes o ödülü alamayabilir dilerseniz stoğu kaldırıp herkesin alabilmesini de sağlamanız mümkün.

Kod sistemi: Bu sistem sayesinde kodlar oluşturarak o kodlara tanımladığınız eşyaları kodu kullanan kişilere aktarabileceksiniz.

Slot sistemi: Bu oyunda puanlarınızı daha fazla arttırarak marketteki eşyaları almanızı kolaylaştıracaksınız.

Günlük ödül sistemi: Bu sistemde rol durumunuza göre günlük ortalama bir puan kazanacaksınız vip tagınıza göre kazanılan puan miktarı artacaktır.

VIP sistemi: Bu sistem kademeli satın alınabilen sistemdir. Direkt en üst vip üyeliğe sahip olamazsınız. İçinde bulunduğunuz VIP statüsüne göre ödüller ve ayrıcalıklar kazanbilirsiniz.

Ticket sistemi: Bu sistemde ekstra bir bota ihtiyaç duymadan destek taleplerinizi çözebilirsiniz. Ticket kapatıldığında hem oyuncuya hem panele chat geçmişinin loglarını gönderir böylelikle ticket kapandığında son cevabı görememe sorununuz ortadan kalkar.

Çekiliş sistemi: Çekiliş yapmanıza yardımcı olan komuttur.

VIP Çekiliş sistemi: Her gün belirlenen saate 1 kerelik çekiliş yapar ve bu çekilişe sadece vip rolleri dahil edilir. Katılmak için role sahip olmanız yeterlidir. Dilerseniz komut ile ekstra vip çekilişi daha oluşturabilirsiniz.

Yardım sistemi: Bu sistemde bot ile ilgili tüm yardımları detaylıca anlatır. Tanımlanan yetkililere yetki komutlarıyla ilgili yardımları gösterir. Normal üyeler sadece kullanabileceği komutlar hakkında yardım alabilir.

Sıralama sistemi: Puan ve Davet için sıralama yapar ve bu sıralamaya göre belirlediğiniz ödülleri verebilirsiniz. Sıralamalar her 10 dakikada bir güncellenmektedir.

Bunlara ek olarak bir çok moderasyon sistemide botta mevcuttur. Bu bot harici dilediğiniz gibi bot oluşturulabilir bilgi için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

discord:
konzivevo

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)