- Konular
- 31
- Online süresi
- 18g 20705s
- Reaksiyon Skoru
- 193
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 76
- TM Yaşı
- 12 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 2,520
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Başarılı Paylaşım İçin Teşekkürler.
- Konular
- 16
- Online süresi
- 2g 76527s
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 1,498
- DevLira
- 0
Anti-cheat korumaları hakkında hiçbir fikrim yok . 2 yıl önce ara verdiğim hobime geri döndüm . Yazılım bilgim olmadığı için bulduğum pointer , offset , fonksiyon kullanamıyordum . Yazılım işini yapay zeka yapınca yeniden heveslendim . Kullanılan , pointer , offset ve fonksiyonların açıklamasını yapacağım video gelecek . Kodlar bana ait değil ( gemini yapay zeka ait ) o yüzden değerli bilgi içerdiğini düşünmüyorum. Ekleyebilirsem birkaç fonksiyon ekleyip .Sonunda tüm kodu yayınlayacağım.pvpler için gelecekse korumaları aşabiliyor musun
- Konular
- 16
- Online süresi
- 2g 76527s
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 1,498
- DevLira
- 0
Sizin değerli paylaşım ve videolarınızdan yararlandım.2 yıl önce birçoğunu anlayamasam da şimdi daha iyi anlıyorum.Başarılar
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1g 26754s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 19
- TM Yaşı
- 4 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 144
- DevLira
- 0
bunu açıkca söyleyebilmekte bir meziyet hepimiz böyle başladık zaten yavaş yavaş geliştirirsin kendini. eline sağlıkAnti-cheat korumaları hakkında hiçbir fikrim yok . 2 yıl önce ara verdiğim hobime geri döndüm . Yazılım bilgim olmadığı için bulduğum pointer , offset , fonksiyon kullanamıyordum . Yazılım işini yapay zeka yapınca yeniden heveslendim . Kullanılan , pointer , offset ve fonksiyonların açıklamasını yapacağım video gelecek . Kodlar bana ait değil ( gemini yapay zeka ait ) o yüzden değerli bilgi içerdiğini düşünmüyorum. Ekleyebilirsem birkaç fonksiyon ekleyip .Sonunda tüm kodu yayınlayacağım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)