Metin2 server arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crisss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 133

Crisss

Level 1
Konular
1
Online süresi
1h 10m
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
7
MmoLira
89
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar amacım farm kasıp (maden olabilir) bundan gelir sağlamak ama güncel piyasaya pek hakim değilim hem oynayacak sunucu arıyorum hemde bu piyasada neyin para ettiğini hangi seviye duruma gelirsem gelir sağlayabileceğimi öğrenmek istiyorum şuana kadar çözdüğüm sanırım + basma itemleri para ediyor yani uzun lafın kısası para madende mi item de mi başka bir şey de mi bunu öğrenmek istiyorum ve sunucu arıyorum

Merhaba sunucuların hepsinde aynı mantık geçerli değil 55-120 de daha fazla kazanç alinabilir. 1-99 da evet + itemleri para eder ancak genelde efsun atılmış, yüksek ortlu itemler veyahut 55 75 level carlar para ediyor. Hepsinde ortak nokta yang satisi ile kazanabilirsin tavsiyem 55-120 ile başlaman kesmez ise 99 la devam edersin

Peki maden farmı nasıl

O eskide kaldı ya TR de yaparsın onu
Son bir sorum var 1 99 sunucuda başlamayı planlıyorum para kasmak için nasıl bir çar dizmeliyim kaç level olmalı itemleri ne olmalı ve diyelim farm çarını kastıktan sonra hangi itemleri kasıp satmalıyım efsun nesnesini biliyorum başka ne kasabilirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)