- Konular
- 2
- Online süresi
- 5g 20658s
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 32
- TM Yaşı
- 5 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 395
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
ve benim yaptığım player ptrdenPaylaşım için teşekkürler , peki bu uzaktan hamle yada uzaktan suikast offset mantığı ile bulmamız mümkün mü ? Örnek animasyon +36 skill radius yöntemi gibi bununda kısayol yöntemi mevcut mu ?
- Konular
- 8
- Online süresi
- 6g 3244s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 88
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 1,538
- DevLira
- 0
sen nasıl yaptın video yazı ekler misin dostumve benim yaptığım player ptrden
- Konular
- 81
- Online süresi
- 1ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 12,251
- DevLira
- 0
Eğer videon'da bahsettiğin mevzu ise envanter bug player ptr içerisinde değeri var evet fakat benim videodakini kast ediyor ve player ptr e bağlı bir işlem değil dediğim gibi.ve benim yaptığım player ptrden
- Konular
- 8
- Online süresi
- 6g 3244s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 88
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 1,538
- DevLira
- 0
reis ben sana bişey soracağım. value 0 olarak boşta aratıyorum sonra farklı karakterlere tıklayıp chance value yaparak target vıd buluyorum. mouse ile sag tık yapınca vidler cıkıyor fakat bunun kalıcı ofsetini bulamıyorum. rakibe tıklayıp ısınlanma için soruyorum sadece mouse sag tık yapınca seçili hedefin kalıcı vıd nasıl bulunur bunu yazar mısın ?Eğer videon'da bahsettiğin mevzu ise envanter bug player ptr içerisinde değeri var evet fakat benim videodakini kast ediyor ve player ptr e bağlı bir işlem değil dediğim gibi.
- Konular
- 81
- Online süresi
- 1ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 12,251
- DevLira
- 0
Player pointer ve GetTargetVID olarak 2 adet var client' de , 1. olan player pointer'ı tek offset'e düşür sonra başvuru adreslerine bak genelde 7fa2 falan buralarda olur eğer yapamazsan dc den ekle thendandroid yardım ederim görsel atarak.reis ben sana bişey soracağım. value 0 olarak boşta aratıyorum sonra farklı karakterlere tıklayıp chance value yaparak target vıd buluyorum. mouse ile sag tık yapınca vidler cıkıyor fakat bunun kalıcı ofsetini bulamıyorum. rakibe tıklayıp ısınlanma için soruyorum sadece mouse sag tık yapınca seçili hedefin kalıcı vıd nasıl bulunur bunu yazar mısın ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)