Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 33 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

metinlerin boyutları nerden ayarlanıyo

YAKUP HOCAMM

Şu pvm ortalama zararı nasıl normal ortalama zarar haline getiricem

YAKUP HOCAMM

Şu pvm ortalama zararı nasıl normal ortalama zarar haline getiricem
Normal efsun ile ortalama geliyor kaldırmak istersen zaten sistemlerin tamamını nereydese defineli hale getirdim service.h kısmında var devredışı bırak

Normal efsun ile ortalama geliyor kaldırmak istersen zaten sistemlerin tamamını nereydese defineli hale getirdim service.h kısmında var devredışı bırak
hocam mavi2'de game kullanımı %25lere çıkıyor oto ava bırakıyorum bir süre sonra oyundan atıyor problem nedir?

Sizi birebir tanımıyorum. Çook eskiden 2016 zamanlarında bile herkese yardımcı olmak, konular paylaşmak. Saçma sapan polemikler içinde olmayan nadir insanlarsınız.

2016 dan beri sizi tanırım hep çok sistemli bir files paylaşıyorsunuz hep sistem içinde boğulan fileslar oluyor genelde. Bırakın sistem mistem eklemeyi . Sade bir şey yapın piyasada evet bu adam şu işte var desinler. Her işte olmaktan iyidir bence.

Kaliteli insan olduğunuz belli umarım çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Selametle.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)