Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bruno Fernandes, Manchester United'da 3. defa dalya dedi

PriMary

Level 5
Uzman Moderatör
VIP Üye
Paylaşım
TM Üye
Katılım
13 Eyl 2024
Konular
207
Mesajlar
777
Online süresi
14g 65840s
Reaksiyon Skoru
750
Altın Konu
0
Başarım Puanı
169
Yaş
35
TM Yaşı
1 Yıl 7 Ay 8 Gün
MmoLira
4,833
DevLira
-9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

BrunoFernandes_ManchesterUnited_2025_b.jpg



Premier Lig'in 9. haftasında Manchester United ağırladığı Brighton karşısında 4-2'lik skorla kazandı. Bruno Fernandes, İngiliz deviyle 300. maçına çıktı.
İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında Manchester United'ın konuğu Brighton oldu.

Old Trafford'da oynanan mücadelede Kırmızı Şeytanlar sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Maçta golleri ev sahibi adına 24. dakikada Cunha, 34. dakikada Casemiro, 61 ve 90+7. dakikada Mbeumo; konuk ekip adına 74. dakikada Welbeck ve 90+2. dakikada Kostoulas kaydetti.

Öte yandan Brighton forması giyen milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu maça ilk 11'de başlarken Manchester United forması giyen milli kalecimiz Altay Bayındır yedek kulübesinde yer aldı.

Bu sonuçla Ruben Amorim'in öğrencileri ligdeki puanını 16 yaparken Brighton 12 puanda kaldı.

Premier Lig'in 10. haftasında Manchester United deplasmanda Nottingham Forest ile karşılaşacak. Brighton ise Leeds United'ı ağırlayacak.

Bruno Fernandes 3. kez dalya dedi

Manchester United
'ın tecrübeli orta sahası Bruno Fernandes, Brighton maçıyla birlikte İngiliz deviyle 300. maçına çıktı.

2019-20 sezonunun Ocak ayında Kırmızı Şeytanlar'a katılan 31 yaşındaki Portekizli, 7. sezonunu geçirdiği Manchester ekibiyle şu zamana kadar tüm kulvarlarda toplamda 100 gol atarken 84 gol pası verdi.


123.png
 
Paylaşım için teşekkürler :)
 
Paylaşım için teşekkürşler :)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst