Official Alastor Dungeon

ByRaviel

Rust Developer
Konular
73
Online süresi
18g 65176s
Reaksiyon Skoru
119
Altın Konu
0
Başarım Puanı
159
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 8 Gün
MmoLira
4,163
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Neredeyse tamamlamak üzereyim artık Dungeon tarafını ve skill tarafını. Alastor için Buz dikenleri, Ölümcül soğuk gibi skiller ve efektleri eklendi. Timing ayarlamaları yapıldı. Alastor'un 1. ve 2. skilli eklendi. Timing ayarlamaları yapıldı. Şu anda üzerinde durduğum kısım ise efektlerin olduğu zamanda doğru şekilde doğru yerde karakterlerin hasar yemeleri. Zaman zaman bir skill animasyonu aktifken arka tarafta sanki diğer bir skill animasyonuda devreye giriyor ve görünmez hasar yiyorum. Yani skill animasyonu olmadan karakter hasar alıyor. Bunu çözmeye çalışıyorum onun dışında neredeyse bitti sayılır. Bunu çözdükten sonra 3. skillide ekleyerek dungeon tarafında eksik kalan modeller, mob sabitlemeleri ve dungeon kayıt, ödül alma gibi mekanikleri tamamlıycam.

Şu an için test amaçlı olarak grupsuz şekilde giriliyor.

Yerde oluşan yuvarlaklar anında 15.000 HP silmesi gerekiyor normalde ancak henüz tam doğru çalışmıyor onun üzerinde çalışıyorum neden kaynaklandığını tam bilmiyorum. Üzerinize bir DoT bırakıyor yani bir affect işliyor ve bu her 5 saniyede bir toplam can değerinizin %5'ine eşit miktar hasar vuruyor. Buz dikenleri(Videoda oluşan alan hasarı vuran skiller) içinde kalan kişinin toplam can değerinin %50'sine eşit miktarda hasar vuruyor.

Alastor'un Special Attack 1 skili (Etrafta oluşan küçük yuvarlak daireler) daire içerisindeyseniz eğer 25.000 Hasar veriyor. Alastor'un skilleri tamamen ICE_Damage üzerinden işliyor. Başka türlüde yapabilirim fikri olan veya benzer sistemleri inceleyen arkadaşların fikirleri ve önerilerini bekliyorum.

Alastor'un Special Attack 2 skili yani kapanma skilli. 0-4.26 saniye arasında gelen bütün hasarları topluyor ve 4.26 saniyede gerçekleştirdiği patlamada yediği hasarın %100'ü kadar yansıtma yapıyor. Henüz daha yukarıdakiyle aynı senkron problemi olabilir tam bilemiyorum ama doğru şekilde hasar topladığını veya yansıttığını düşünmüyorum. Bunun için mevcut koddan farklı olarak bir yansıtma sistemi kullanıyorum. Yani mevcut kodda ki Reflect'i kullanmıyorum. Belkide onu kullanıp tek seferde splashdamage ile AoE hasarı oluşturmam gerekiyor bilemiyorum. Şu an videoda mapte ki tüm parti üyelerine aynı miktarda hasar vuruyor ancak bunu AoE hasarını çeviricem ve yakınında ki tüm herkese vuracak.

Sistem tamamen yapay zekayla yazıldı. Developer değilim sadece hırslı ve bu işlere gönül vermiş biriyim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Başarılı. MaxHp long long çekmelisin target hp sorunu için.
Başarılı. MaxHp long long çekmelisin target hp sorunu için.

Elinize sağlık gerçekten yapay zeka ile yapıldıysa ona rağmen çok iyi gözüküyor hakikatten hırslı olmak önemli başarılar ve kolaylıklar dilerim geliştirme aşamasında

Elinize sağlık gerçekten yapay zeka ile yapıldıysa ona rağmen çok iyi gözüküyor hakikatten hırslı olmak önemli başarılar ve kolaylıklar dilerim geliştirme aşamasında
Öncelikle teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Evet tamamen yapay zekayla Cursor üzerinde çalışıyorum. GPT-5 ve Claude 4.5 Sonnet ile çalışarak yaptım. Tabi modeller zaten official'da olan şeyler yapay zekaya sorarak ona kodları yazdırarak yaptım tamamen.

Selamlar,

Quest yapısı neredeyse tamamlandı. %90 Official tarzda yapıldı.
Eğer bir oyuncu dungeon sonrası ödülünü almayın unutursa görevlere ödülünü alması için bir quest ekleniyor. Mevcut alması gereken bir ödül varsa NPC'nin üstüne ok işareti çıkıp yanıp sönüyor. Videoyu izleyince daha net anlayacaksınız.

Kalan eksik kısımlar ise şu şekilde:

- Alastor'un wave şeklinde spawnladığı moblar eklenecek.
- Yumurta modeli ve yumurtaya tıklayıp dungeon başlatıldığında olan alastor'un spawn efekti eklenecek.

Yeni Video:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)