xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Altın Konu Valorant: Skin Hediye Etme Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lightning
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 152

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.png

Valorant’ta Skin Hediye Etmek;

Valorant oynarken arkadaşlarınıza sahip olduğunuz kostümleri doğrudan gönderemiyorsunuz. Bunun yerine, bir kostümü hediye etmek istiyorsanız, onu arkadaşınıza özel olarak mağazadan satın almanız gerekiyor. Şu an için sadece “öne çıkan” mağaza kostümleri hediye edilebiliyor. Ancak Riot Games’in ileride bu özelliği daha da genişletmeyi planladığını biliyoruz.
Eğer bir arkadaşınıza Valorant’ta skin hediye etmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli:
Mağaza sekmesine girin.
Öne çıkan kostüm paketlerinden birini seçin. İsterseniz tüm paketi, isterseniz içindeki tekli görünümleri hediye edebilirsiniz.
“Hediye Et” butonuna tıklayın ve arkadaş listenizden kostümü göndermek istediğiniz kişiyi seçin.
Hediye gönderdiğiniz kişi, oyun içi posta kutusuna düşen bildirimi görerek hediyeyi alabilir. Ama burada önemli bir detay var: Hediyenin geçerlilik süresi 60 gün. Eğer bu süre içinde hediye kabul edilmezse, otomatik olarak geri iade edilir ve size VP olarak geri döner.
Alıcı, hediyeyi aldığında iki seçeneği olacak: Kabul Etmek veya Reddetmek. Eğer kabul ederse, kostüm direkt envanterine eklenir. Reddederse, hediyeniz boşa gitmez; VP hesabınıza geri yüklenir.

Hediye Gönderebilmek İçin Gerekli Şartlar
Her oyuncu bu özelliği kullanamıyor. Hediye göndermeden önce aşağıdaki koşulları sağladığınızdan emin olun:
- Hesabınızın en az 15. seviye olması gerekiyor.
- Hediye göndermek istediğiniz kişi, en az 7 gündür arkadaş listenizde olmalı.
- Gönderen ve alıcı oyuncular aynı sunucu bölgesinde olmalı.

Tüm bu şartları karşılıyorsanız, kostüm gönderip almak oldukça kolay. Sadece dikkat etmeniz gereken en önemli şey, hediyelerin süresinde kullanılmasını sağlamak. Yoksa otomatik olarak iade ediliyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri