Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
ÜCRETLİ ŞEKİLDE YARDIM EDECEK BİRİLERİ ARANIYOR.
Elimde hazır çalışan 1-5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-70-75-80-85-90-95-99 görevleri var, fakat bir sorunu var oyuncu görevleri yapmadan örnek olarak 99 level'a kadar geldi diyelim, 99'a kadar olan bütün görevler görev penceresinde görünüyor ve için istediğini yapabiliyor 50 level görevini de yapabilir 85 görevini de yapabilir. Ben buna engel koymak istiyorum, adam ister 99 level olsun ister 55 level olsun vs. fark etmez 1. level görevini yapmadan 5'e geçmesin, 5'i yapmadan 10'a geçmesin her bir göreve engel koymak istiyorum, yardımcı olabilecek biri varsa dm atsın.
Hocam questin bir tanesini atabilir misin?clear_letter() ve set_state("quest_adı") eklediniz mi? Set_state kısmının parantez içine sonraki questin adını yazarsanız bunu bitirip diğer questi başlatır yani aktif eder.
Hocam questin bir tanesini atabilir misin?clear_letter() ve set_state("quest_adı") eklediniz mi? Set_state kısmının parantez içine sonraki questin adını yazarsanız bunu bitirip diğer questi başlatır yani aktif eder.