Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
RoDMooN_ dan alıntı
Çalışma Garantisi kesin Kendi uploadımdır... rar şifresi bakterim.net tir
İlk Önce Rakion un dosyasından bin e girin ve orda dosya olmayan herşeyi kopyalayıp saklayın... sonra size verdiğin 2 şeyi bin e atın ve tümüne evet e basın... işte bu kadar hack otomatik açıyor İSTERSENİZ RESİMLİ ANLATIM AÇILMIŞTIR------>BURAYA BASIN<------- Kullanımı:
F1 = Görünmezlik (Korumanız bitmeden açmaya çalışırsanız o tur boyunca açamazsınız ve 1 kere açtıktan sonra turun sonuna kadar kapatamazsınız...
F5 = Altın kılıcı Alma (bazı haritalarda goleme vuruyor fakat bazılarında vurmuyor bende neden kestiremedim.)
F6 =Altın Kılıç Bırakma
F7 =Chaos Açma (Numpadden dönüştüğünüzü değiştirebilirsiniz
0 Savaşçı
1 Okçu
2 Demirci
3 Büyücü
4 Ninja)
F8 =Chaos kapama
F10 =Yeniden doğma (Golemde öldükten sonra tekrar doğunca sizin yatıp yatmamanız önemli olmadan diğer herkes ölürse otomatik yenilirsiniz...)
F11 =Uçma Ve duvarlardan geçme
F12 = İnme
ÖNEMLİ NOT:
Duvarın İçiçnde Çok Kalırsanız Başladığınız Yere Dönersiniz...
X'e ve Z'ye ASLA ASLA ve ASLA basmayın anlaştık mı
LİNK YENİLENDİ >BURADAN< İNDİR...
HACK DEACTİVE OLMUŞTUR TEKRARA ÇALIŞIR OALACAKTIR FAKAT ZAMANI BİLMİYORUM!!!
LÜTFEN SORUNLARINIZI ÖZEL MESAJ OLARAK ATILMASINI RİCA EDERİM KONUN KİLİTLENMESİNİ İSTEDİM YORUM YAZAMAZSINIZ
YAPAMIYANLAR İÇİN RESİMLİ ANLATIM:linki sildim çünkü kimse msj yazmıyor yeni konu açabilirim bu hileyle yine...
131 KIŞI BAKMIŞ 1 CVP

:ka10::ka10::ka10:
link :
Çalışma Garantisi kesin Kendi uploadımdır... rar şifresi bakterim.net tir
İlk Önce Rakion un dosyasından bin e girin ve orda dosya olmayan herşeyi kopyalayıp saklayın... sonra size verdiğin 2 şeyi bin e atın ve tümüne evet e basın... işte bu kadar hack otomatik açıyor İSTERSENİZ RESİMLİ ANLATIM AÇILMIŞTIR------>BURAYA BASIN<------- Kullanımı:
F1 = Görünmezlik (Korumanız bitmeden açmaya çalışırsanız o tur boyunca açamazsınız ve 1 kere açtıktan sonra turun sonuna kadar kapatamazsınız...
F5 = Altın kılıcı Alma (bazı haritalarda goleme vuruyor fakat bazılarında vurmuyor bende neden kestiremedim.)
F6 =Altın Kılıç Bırakma
F7 =Chaos Açma (Numpadden dönüştüğünüzü değiştirebilirsiniz
0 Savaşçı
1 Okçu
2 Demirci
3 Büyücü
4 Ninja)
F8 =Chaos kapama
F10 =Yeniden doğma (Golemde öldükten sonra tekrar doğunca sizin yatıp yatmamanız önemli olmadan diğer herkes ölürse otomatik yenilirsiniz...)
F11 =Uçma Ve duvarlardan geçme
F12 = İnme
ÖNEMLİ NOT:
Duvarın İçiçnde Çok Kalırsanız Başladığınız Yere Dönersiniz...
X'e ve Z'ye ASLA ASLA ve ASLA basmayın anlaştık mı
LİNK YENİLENDİ >BURADAN< İNDİR...
HACK DEACTİVE OLMUŞTUR TEKRARA ÇALIŞIR OALACAKTIR FAKAT ZAMANI BİLMİYORUM!!!
LÜTFEN SORUNLARINIZI ÖZEL MESAJ OLARAK ATILMASINI RİCA EDERİM KONUN KİLİTLENMESİNİ İSTEDİM YORUM YAZAMAZSINIZ
YAPAMIYANLAR İÇİN RESİMLİ ANLATIM:linki sildim çünkü kimse msj yazmıyor yeni konu açabilirim bu hileyle yine...
131 KIŞI BAKMIŞ 1 CVP

:ka10::ka10::ka10:link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)