- Konular
- 2,176
- Online süresi
- 1y 4ay
- Reaksiyon Skoru
- 5,071
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- 136,976
- DevLira
- 27
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Black Ops 6 Season 5, büyük ihtimalle Sezon 6’daki Haunting güncellemesinden önceki son içerik paketlerinden biri. Bu sezonda oyuncular yeni Multiplayer modlarına (Aim High) katılabiliyor, Runway gibi yeni haritalarda savaşabiliyor. Ancak asıl heyecan, Zombies tarafına eklenen son harita: Reckoning ile yaşanıyor.
Reckoning, zorlu ana görev zinciri, Easter Egg’ler ve belki de serinin en zor boss savaşlarından biriyle dolu. Oyuncular ister Directed Mode, ister klasik modda oynasın, ilerlemenin bir noktasında Antimatter Cluster (Karşı Madde Kümeleri) yakalamaları gerekiyor. Bu işlem, Vacuum-Seal Device adlı özel bir cihazla yapılabiliyor. İşte adım adım rehber:
Reckoning, zorlu ana görev zinciri, Easter Egg’ler ve belki de serinin en zor boss savaşlarından biriyle dolu. Oyuncular ister Directed Mode, ister klasik modda oynasın, ilerlemenin bir noktasında Antimatter Cluster (Karşı Madde Kümeleri) yakalamaları gerekiyor. Bu işlem, Vacuum-Seal Device adlı özel bir cihazla yapılabiliyor. İşte adım adım rehber:
Vacuum-Seal Device Nerede Bulunur?
Vacuum-Seal Device, görünüş olarak neredeyse LT53 Kazimir cihazına benzer ve taktik ekipman slotunuza yerleşir.
- Directed Mode’da cihazın yeri doğrudan işaretlenir.
- Standart modda ise aşağıdaki bölgelerde kendi kutularının içinde bulunabilir:
- Teleportation Lab içinde
- T1 Director’s Office (doğu duvarında, Arsenal’in solunda)
- T2 Android Assembly (güneybatı köşesi)
- T1 Mutant Research Test Area (PHD Flopper Perk Machine yakınında)
- T1 Quantum Computing Lab (doğu tarafı)
- T1 Project Janus Reception (teleporter odasında, metal dedektörlerin yanında)
Antimatter Cluster Nasıl Yakalanır?
Toplamda 4 Antimatter Cluster yakalamanız gerekiyor. Bu kümeler mor renkte süzülen nesneler gibi görünür.
- Cihazı doğrudan kümenin üstüne fırlatın.
- Yakalanınca tekrar cihazın yanına gidip alın.
- Her kümeden sonra yeni bir Vacuum-Seal Device bulmanız gerekir.
Antimatter Cluster Yerleri
- Flower Pot → T1 Project Janus Reception’ın ortasında
- Toolbox → T1 Quantum Computing dış alanında (Speed Cola yakınında)
- Trash Bin & Box → T1 Mutant Research Test Area’da (PHD Flopper Perk Machine yanında)
- Pillow, Coffee Cup & Box → T1 Director’s Office içinde
Antimatter Cluster’ları Teleportation Lab’a Geri Götürme
Dört Antimatter Cluster’ı topladıktan sonra T2 Teleportation Lab’a gidin. Burada portalın (Tower 3) önünde dört özel yuva göreceksiniz. Vacuum-Seal Device’ları bu yuvalara yerleştirin.
Dikkat: Bu işlem lockdown (kilitlenme) başlatır, yani düşman dalgalarıyla savaşmaya hazır olun.- Katılım
- 24 Ağu 2017
- Konular
- 4,105
- Online süresi
- 6ay 12g
- Reaksiyon Skoru
- 6,508
- Altın Konu
- 550
- Başarım Puanı
- 439
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 45,853
- DevLira
- 12
Paylaşım için teşekkürler 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)