Black Ops 6 Citadelle Des Morts’ta Raven Easter Egg ile Ücretsiz Avantaj Alma Rehberi
Black Ops 6 Zombies’in Citadelle Des Morts haritasında gizlenmiş pek çok sır var ama içlerinden biri, biraz dikkatle seni ücretsiz bir Avantaj ile ödüllendirebiliyor. Bahsettiğimiz şey: Raven Easter Egg. Bu görev hem hikâyeyle bağlantılı hem de fazladan bir avantaj sunuyor. Nasıl yapıldığını aşağıda adım adım anlattım.
İlk Adım: Pack-a-Punch'ı Aç ve Krafft ile Konuş
Bu Easter Egg'e başlamadan önce mutlaka Pack-a-Punch Makinesi’ne erişim sağlaman gerekiyor. Bunun için şunları yap:
Rampart Topu ile kaleye giriş yap.
Ardından Oubliette Odası’na in ve içerideki tüm kutuların kilidini aç.
Kutular tamamlandıktan sonra bir yaratık olan Doppleghast ortaya çıkacak. Onu etkisiz hale getirmen gerekiyor. Doppleghast’ı yendikten sonra, geride bıraktığı Kan Ateriyum Kristali'ni al ve odanın ortasındaki yarığa yerleştir. Bu işlem Pack-a-Punch Makinesi’ni aktif hale getirecek.
Sonrasında Zindan’a git ve Hızlı Canlandırma Makinesi’nin hemen karşısındaki hücrede yer alan Gabriel Krafft ile etkileşime geç. Krafft konuşmaya başladığında, etraftaki zombiler geçici olarak pasifleşiyor ve seni rahatsız etmiyor. Bu sahne tamamlandığında, Easter Egg'in ikinci kısmına geçmeye hazırsın.
Kuzgunu Bul, Takip Et ve Ödülünü Al
Bu adım biraz refleks, biraz sabır istiyor.
Oubliette Odası’ndan aşağıya, Mağara Kaydırağı’na doğru ilerle.
Bu kaydırak seni Kasaba Meydanı’na çıkaracak.
Ama dikkat! Kaydırağın sonunda çıkmadan hemen önce, sağ yukarı köşeye bak. Bir kuzgun orada tüneyip bekliyor olacak. Hızlı davranıp onu vurman gerekiyor.
Vurduktan sonra kuzgun harita üzerinde uçmaya başlayacak ve bir süre rastgele turlar atacak. Ana görevle ilgilenenler bu noktada kuzgunu tekrar vurarak Kuzgun Pençesi'ni alabilir. Ancak bu Easter Egg’in amacı ücretsiz bir Avantaj almak olduğu için biraz farklı davranmak gerekiyor:
Kuzgunu sakince takip et.
Yaklaşık 2-3 dakika boyunca uçmasına izin ver. En sonunda, kırmızı parlayan bir küre bırakacak.
Küre yere düştüğünde, onunla etkileşime geçebilir ve karşılığında bedava, rastgele bir Avantaj elde edebilirsin. Üstelik bu küre sana birkaç bin Öz kazandıracak ekstra bir kazanç da sağlayabiliyor.
Görevi tek başına yapıyorsan, o esnada ortalık sakin olsun diye birkaç zombi canlı bırakıp alandan uzak tutmak faydalı olabilir.
Takım olarak oynuyorsan, bir kişi zombileri oyalarken sen kuzgunu takip edebilirsin.
Bu Easter Egg hem kısa sürüyor hem de karşılığında oldukça faydalı bir ödül veriyor. Üstelik görev sırasında oyun atmosferini de bozmuyor, doğal bir şekilde ilerliyor. Eğer Citadelle Des Morts’ta bol bol zaman geçireceksen, bu görev mutlaka yapılması gerekenler listesinde olsun.