Radeon 2 Global : Mobile

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

trmove

Level 3
Konular
5
Online süresi
1mo 10d
Reaksiyon Skoru
149
Altın Konu
1
Başarım Puanı
131
MmoLira
4,314
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Mobile versiyon için geliştirmekte olduğum projemin yapım aşamalarını paylaşacağım forum konusuna hoş geldiniz.

Projem, mevut mobil versiyonlar ile aynı kefeye koyulmamalıdır.
Herhangi bir ekibe ihtiyaç duymadan tek kişi geliştirdiğim bu projede başkalarına da faydası dokunması adına kullandığım araçları açık kaynaklı olarak zaten paylaşmıştım ki buradan rekabetçi biri olduğumu ve bu rekabeti başarıya teşvik için kullandığımı söylemeliyim.
Paylaştığım araçlar kısmı artık tamamlandı ve üzerinde çalıştığım yıllardır hayalimdeki projemin adımını attım.
Önceliğim benzerliği birebir tutmak.
Bu süreçte projemdeki yenilikleri bu forum başlığı altında paylaşmak istiyorum.
Detaylara oldukça takıntılıyım hep bir şeyleri nasıl daha iyi yapabilirim diye düşünüyorum ve projemi de ona göre şekillendirmeye çalışıyorum.
Gelişmeleri ve eklediklerimi forum altında toplamaktan mutluluk duymaktayım.
Şimdiden iyi seyirler...

Projeme değer veriyorum ve bu projemin yanında bir de "Editör" paketi geliştiriyorum.

+ Editör Paket İçeriği :
Paketimin içinde açılmış kaynak paketlerinde bulunan;
- Objeler ([Colliderları en optimize ayarlanmış] + GR2'den -> .FBX'e dönüştürülmüş + Texture'ları aktarılmış ve + Prefab olarak hazır hale getirilmiştir.)
- Ağaçlar (.SPT'den -> .FBX dönüştürülmüş + Texture'ları aktarılmış [.Shader + Leaf Skript] yazılmış + Prefab olarak hazır hale getirilmiştir.)
- Karakterler (Savaşçı, Ninja, Sura, Şaman, Lycan -> + Texture + Prefab)
- Karakter Animasyonları (Root[Gerçek doğal görünüm kendiliğinden ilerleyen] + Rootsuz[Daha yapay kuvvet uygulanarak ilerletilen yerinde sabit animasyon])
- Canavarlar ([Monster,Monster2] adlı klasörlerdeki tüm canavarlar -> [Root + Rootsuz] + Texture + Prefab)
- NPC'ler ([Root -> Hepsinde yoktur gerekli görülenlere destek sağlanmıştır + Rootsuz] + Texture + Prefab)
- Binekler ([Root+Rootsuz] + Texture + Prefab)
- Petler ([Root -> Pek önermiyorum çünkü karakter peşinde gezmesi için verilecek rootsuz olan animasoynları kullanıp manuel hız vermek daha doğru olacaktır.+Rootsuz] + Texture + Prefab)
- Tüm orijinal haritalar ([1:1 Ölçüde + Kullanıma hazır] + Harita ilgili harita ile aynı isimle isimlendirilmiş klasör şeklinde dizayn edilmiştir.)
- Efektler (1:1 Ölçüde, 1:1 Benzerlikte -> [Yapım aşamasında])

Paket hakkında söylemek istediğim bir diğer önemli konu ise bu paketin bir fiyatı olacağı konusu.
Öncelikle bu paketi öyle herkesin alıp ortalıkta gezmesini istemediğimi baştan söylemek istiyorum.
Bu paketi alan kişilerin gerçekten yapacağı işin kolay olmayacağını bilmesi gerekiyor.
Vereceği fiyat ise belki de 1 ay gibi kısa sürede kazanabileceği miktar olacaktır.
Bu paket ileri derece özel bir paket olacaktır.
Unity için hazırladığım bu paketin bilgi birikimi toplamam çok uzun zaman aldı + paketin yapım aşaması da bir o kadar sürdü.
Mobil piyasayı takip eden biriyseniz KO (Hiç oynamadım) fakat bu atılımı yapanlar o tarafta oldukça fazla.
Metin2 tarafında bu girişimi çok fazla göremedim.
İlk fedakarlığımı kullandığım araçları GitHub'da paylaşmamla başladım.
Yakın zamanda ise ikinci bir fedakarlık yapacağım tabii ki bu ücretsiz olmayacaktır.
Kendi kullanmadığım, test etmediğim paketi satmayacağım.
O yüzden paket dağıtımını duyuracağım zaman herhangi bir indirim kabul etmeyeceğim.
Paket ile ilgili söyleyeceklerim ve bilgilendirmeler şimdilik bu kadar.
- Okuduğun için teşekkürler...​

Su Shader'ı ([1:1 Texture + 1:1 Çalışma Mantığı -> Derinlik ve Sprite Sheet])

Kolaylıklar dilerim, uygun alan.

Başarılar dilerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)