Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

offlineshop auto buy manager

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Agora Metin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 307

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elinize sağlık gayet hoş olmuş. Fakat bişey merakımı kurcaladı, sizin offline shop'da nasıl bilmiyorum lakin bazı shoplarda satın alma geçmişi vs. gözüküyor. Oyuncu isimleri yazıyor buna nasıl bir çözüm buldunuz veya buldunuz mu ?
Teşekkürler, bendeki offlineshopta yok maalesef satın alma geçmişi loglama sunucu tarafında sadece client'a bu bilgi iletilmiyor, fakat loglama yapılırken satın alan kısmında random bir listeden isim yazması yeterli olur diye tahmin ediyorum.

Teşekkürler, bendeki offlineshopta yok maalesef satın alma geçmişi loglama sunucu tarafında sadece client'a bu bilgi iletilmiyor, fakat loglama yapılırken satın alan kısmında random bir listeden isim yazması yeterli olur diye tahmin ediyorum.
Aynı sistem üzerinde bir süredir ben de çalışmalarımı sürdürüyorum. Benim kullandığım shop’ta loglar oyun içerisine aktarılıyor. Bu nedenle size bu soruyu sorma gereği duydum; belki farklı bir öneride bulunursunuz diye. Biraz da macera arıyorum :) Örneğin mevcut oyuncuların isimlerinin yazılması gibi ya da daha fantastik bir şekilde, piyasadan satın alınan itemlerin türüne ve adedine göre sistemin bunları bir tık daha yüksek fiyattan yeniden satması gibi. Sisteminiz gerçekten çok güzel, elinize sağlık, başarılar dilerim.

Aynı sistem üzerinde bir süredir ben de çalışmalarımı sürdürüyorum. Benim kullandığım shop’ta loglar oyun içerisine aktarılıyor. Bu nedenle size bu soruyu sorma gereği duydum; belki farklı bir öneride bulunursunuz diye. Biraz da macera arıyorum :) Örneğin mevcut oyuncuların isimlerinin yazılması gibi ya da daha fantastik bir şekilde, piyasadan satın alınan itemlerin türüne ve adedine göre sistemin bunları bir tık daha yüksek fiyattan yeniden satması gibi. Sisteminiz gerçekten çok güzel, elinize sağlık, başarılar dilerim.
Teşekkür ederim tekrardan :D, bunu en başta auto buy/sell manager olarak planlamıştım

Son düzenleme:
ben oyundaki botların nicklerin kullanılmasına karakter oluşturulurken izin vermiyorum, böylelikle unique oluyor, siz de bir tabloda nick listesi tutup o listeden her seferinde random bir isimle loglayabilirsiniz.
Evet bu söylediğiniz gayet mantıklı bi durum fikirleriniz için teşekkür ederim. <3

Cok güzel gözüküyor ve cok mantikli gerekli bir sistem elinize saglik

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri