- Konular
- 129
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,291
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- MmoLira
- 1,904
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Teşekkürler, bendeki offlineshopta yok maalesef satın alma geçmişi loglama sunucu tarafında sadece client'a bu bilgi iletilmiyor, fakat loglama yapılırken satın alan kısmında random bir listeden isim yazması yeterli olur diye tahmin ediyorum.Elinize sağlık gayet hoş olmuş. Fakat bişey merakımı kurcaladı, sizin offline shop'da nasıl bilmiyorum lakin bazı shoplarda satın alma geçmişi vs. gözüküyor. Oyuncu isimleri yazıyor buna nasıl bir çözüm buldunuz veya buldunuz mu ?
- Konular
- 70
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 4mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 712
- Altın Konu
- 7
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 12,757
- DevLira
- 9
Aynı sistem üzerinde bir süredir ben de çalışmalarımı sürdürüyorum. Benim kullandığım shop’ta loglar oyun içerisine aktarılıyor. Bu nedenle size bu soruyu sorma gereği duydum; belki farklı bir öneride bulunursunuz diye. Biraz da macera arıyorumTeşekkürler, bendeki offlineshopta yok maalesef satın alma geçmişi loglama sunucu tarafında sadece client'a bu bilgi iletilmiyor, fakat loglama yapılırken satın alan kısmında random bir listeden isim yazması yeterli olur diye tahmin ediyorum.
Örneğin mevcut oyuncuların isimlerinin yazılması gibi ya da daha fantastik bir şekilde, piyasadan satın alınan itemlerin türüne ve adedine göre sistemin bunları bir tık daha yüksek fiyattan yeniden satması gibi. Sisteminiz gerçekten çok güzel, elinize sağlık, başarılar dilerim.- Katılım
- 17 Eki 2016
- Konular
- 129
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,291
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- MmoLira
- 1,904
- DevLira
- 12
Teşekkür ederim tekrardanAynı sistem üzerinde bir süredir ben de çalışmalarımı sürdürüyorum. Benim kullandığım shop’ta loglar oyun içerisine aktarılıyor. Bu nedenle size bu soruyu sorma gereği duydum; belki farklı bir öneride bulunursunuz diye. Biraz da macera arıyorumÖrneğin mevcut oyuncuların isimlerinin yazılması gibi ya da daha fantastik bir şekilde, piyasadan satın alınan itemlerin türüne ve adedine göre sistemin bunları bir tık daha yüksek fiyattan yeniden satması gibi. Sisteminiz gerçekten çok güzel, elinize sağlık, başarılar dilerim.
, bunu en başta auto buy/sell manager olarak planlamıştım
Son düzenleme:
- Konular
- 70
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 4mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 712
- Altın Konu
- 7
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 12,757
- DevLira
- 9
Evet bu söylediğiniz gayet mantıklı bi durum fikirleriniz için teşekkür ederim. <3ben oyundaki botların nicklerin kullanılmasına karakter oluşturulurken izin vermiyorum, böylelikle unique oluyor, siz de bir tabloda nick listesi tutup o listeden her seferinde random bir isimle loglayabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)