Expedition 33: Troubadour’a Nasıl Müzik Öğretilir?

• Konuyu başlatan veXor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 100

veXor

Herkesin kaderi, kalbinin eseri.
Konular
565
Online süresi
25g 55875s
Reaksiyon Skoru
1,259
Altın Konu
54
Başarım Puanı
264
TM Yaşı
5 Yıl 14 Gün
MmoLira
30,972
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Clair Obscur: Expedition 33 dünyasında keşfedeceğiniz yan görevlerden biri, Act 2 başlarında karşınıza çıkan Troubadour (Ozan) ile ilgilidir. Bu görev, savaş mekaniğine farklı bir yaklaşım getirerek hem reflekslerinizi test eder hem de karşılığında oldukça faydalı bir ödül kazandırır. İşte adım adım yapmanız gerekenler:

Troubadour’un Konumu​

Troubadour, Forgotten Battlefield (Unutulmuş Savaş Alanı) bölgesinin çıkışının doğusunda yer alan Quarry (Taş Ocağı) adlı isteğe bağlı bir bölgede bulunur. Ana hikâye ilerleyişine zorunlu olarak dahil değildir, bu nedenle keşif yapmazsanız kolayca gözden kaçabilir. Bölgeye ulaştığınızda dost canlısı ozan sizi karşılayacak ve sizden müzik çalma konusunda yardım isteyecektir.

Görev Mekaniği – Müzikle Dövüş​

Bu görev, alışılmışın dışında bir savaş formatına sahiptir. Troubadour ile olan “eğitim” bir düello şeklinde gerçekleşir. Ancak saldırmak yasak; burada amaç yalnızca savunma ve ritim tutma.

• Troubadour size müzikal enerji küreleri fırlatır.
  • Kırmızı küreler size zarar verir, bunlardan kaçınmanız gerekir.
  • Yeşil küreler ise doğru zamanlama ile size temas ederse, ritmi başarıyla tutmuş sayılırsınız.

Görevin tamamı 3 denemeden oluşur ve her deneme daha karmaşık bir ritim dizisi içerir.

Deneme Dizileri​

• Deneme 1: Kırmızı → Yeşil → Kırmızı → Yeşil
  • Deneme 2: Kırmızı → Yeşil → Yeşil → Yeşil → Kırmızı → Yeşil → Kırmızı → Kırmızı
  • Deneme 3: Yeşil → Yeşil → Yeşil → Kırmızı → Kırmızı → Yeşil → Kırmızı → Kırmızı → Kırmızı → Kırmızı → Yeşil → Yeşil

Bu diziler sırasında hızlı refleks göstermek, doğru zamanda kaçmak veya gelen yeşil küreyi karşılamak çok önemlidir. Her yanlış hamle, dizinin baştan başlamasına neden olabilir.

Görev Ödülü​

Tüm denemeleri başarıyla tamamladığınızda Troubadour size teşekkür eder ve Healing Parry Picto adlı özel bir yetenek kazandırır. Bu yetenek, başarılı her “parry” hamlesinde karakterinizin %3 canını yeniler. Özellikle uzun süren savaşlarda hayatta kalma şansınızı ciddi şekilde artırır.

İpucu​

Bu görevi ana hikâyeden önce yapmanız tavsiye edilir. Hem reflekslerinizi geliştirir hem de ödül sayesinde ilerideki zorlu düşmanlara karşı daha dayanıklı olursunuz. Ayrıca müzik temelli bu mini oyun, Expedition 33’ün atmosferine hoş bir çeşitlilik katar.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)