- Konular
- 714
- Online süresi
- 6ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 2,107
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 26,209
- DevLira
- 122
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Selam maceraperestler! 
Kar’Thul Bataklığı’na adım attıysanız, artık oyunun en karanlık ve en gizemli bölgelerinden birindesiniz demektir. Chapter 16, önceki bölümlerden çok daha zorlu düşmanlar, ölümcül tuzaklar ve bolca gizli geçit içeriyor. Peki burada hayatta kalmak ve bölgeyi %100 tamamlamak için ne yapmalı?
İlk olarak haritaya adım attığınızda sisli görüş alanı sizi zorlayacak. Bu yüzden Farsight Potion stoklamayı unutmayın. Ayrıca bataklık zemini hareketi yavaşlatıyor, bu nedenle hız arttırıcı eşyalar hayati önem taşıyor.
Öne Çıkan Düşmanlar:
Yan Görevler:
Ödüller: Efsanevi bir zırh parçası, bataklık rünü ve yeni bir karakter yetenek ağacı açılımı!
İlk olarak haritaya adım attığınızda sisli görüş alanı sizi zorlayacak. Bu yüzden Farsight Potion stoklamayı unutmayın.
Ayrıca bataklık zemini hareketi yavaşlatıyor, bu nedenle hız arttırıcı eşyalar hayati önem taşıyor.
Bu bölümü geçmeden önce iyi bir ekipman kontrolü yapın ve mutlaka ışık kaynağı taşıyın. Karanlık, burada sadece bir görsel efekt değil… gerçek bir tehdit!
Dip not: İlk olarak haritaya adım attığınızda sisli görüş alanı sizi zorlayacak. Bu yüzden Farsight Potion stoklamayı unutmayın.
Bataklığa dalanların tecrübelerini buradan paylaşması harika olur.

Kar’Thul Bataklığı’na adım attıysanız, artık oyunun en karanlık ve en gizemli bölgelerinden birindesiniz demektir. Chapter 16, önceki bölümlerden çok daha zorlu düşmanlar, ölümcül tuzaklar ve bolca gizli geçit içeriyor. Peki burada hayatta kalmak ve bölgeyi %100 tamamlamak için ne yapmalı?
İlk olarak haritaya adım attığınızda sisli görüş alanı sizi zorlayacak. Bu yüzden Farsight Potion stoklamayı unutmayın. Ayrıca bataklık zemini hareketi yavaşlatıyor, bu nedenle hız arttırıcı eşyalar hayati önem taşıyor.
Öne Çıkan Düşmanlar:- Swamp Stalker (zehirli saldırılarla sizi yıpratır)
- Kar’Thul Shade (görünmez olabilen bir gölge yaratığı)
- Rotroot Golem (yüksek HP, zayıf noktası: ateş)
Yan Görevler:- Kayıp kamp ekipmanlarını bul
- Sis içindeki ruhlarla iletişim kur
- Kadim bataklık tapınağını keşfet
Ödüller: Efsanevi bir zırh parçası, bataklık rünü ve yeni bir karakter yetenek ağacı açılımı!İlk olarak haritaya adım attığınızda sisli görüş alanı sizi zorlayacak. Bu yüzden Farsight Potion stoklamayı unutmayın.
Ayrıca bataklık zemini hareketi yavaşlatıyor, bu nedenle hız arttırıcı eşyalar hayati önem taşıyor.
Bu bölümü geçmeden önce iyi bir ekipman kontrolü yapın ve mutlaka ışık kaynağı taşıyın. Karanlık, burada sadece bir görsel efekt değil… gerçek bir tehdit!
Dip not: İlk olarak haritaya adım attığınızda sisli görüş alanı sizi zorlayacak. Bu yüzden Farsight Potion stoklamayı unutmayın.
Bataklığa dalanların tecrübelerini buradan paylaşması harika olur.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 258
- Online süresi
- 3ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 1,047
- Altın Konu
- 15
- Başarım Puanı
- 224
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 7,803
- DevLira
- 15
paylaşım için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)