Files putty top değerleri hakkında bilgisi olan baka bilirmi

guven7979

Level 4
Konular
68
Online süresi
12g 23139s
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
Başarım Puanı
141
TM Yaşı
13 Yıl 5 Ay 16 Gün
MmoLira
1,709
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Lorenzonun altyapı filesini kullanıyorum geliştiriyorum
putty bağlanıp top yazdığımda game şuanki değer 0.50% geliyor ve ben tek oyundayım.
game değerlerinin stabili kaçtır
oyunda oyuncu girdiği zaman stabil değerler kaç olması gerekiyor bu konuda profesyonelleşmiş bir arkadaş varsa bu konu hakkında bilgi verirse sevinirm

genelde tek başına bunu anlayamazsın gerçek yüksek oyuncuda anlayabilirsin ama herşeyden önemlisi filesin kurulu olduğu makine ben 800-1000 arası Online görmüştüm kendi filesim de max değer 3-4 oluyordu ama Türk Lokasyon makineydi.

Boş oyunda normal değerler. Ama top değeri online oyuncu ve kullanılan sistemlere göre değişir. makinaya göre değişir düşük bir makinada top değeri yüksek çıkar ama kaliteli bir makinada düşük çıkar. Kullanılan sistem yogunluguna göre artar azalır.

vermiş oldugunuz cevaplar için teşekkür ederim
files olarak sizin yayınlamış oldugunuz filesi kullanıyorum 2 köy maymun lar zindanı önünde yaklaşık 150 200 adet boss indirdiğimde bu top değeri yaklaşık 1.80 ve 2.30 a kadar çıkıyordu bu sizce bir problem oluştururmu oyun açılırmı açılmazmı bu files üzerinden ana merakım bu konuda

Oyun açılıp açılmayacağı oyun açılınca belli olur söyledğin top değerleri normal

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)