Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Exp Sorunu

ZalimTR

"Öğrenmek, Yaşamın Tek Kanıtıdır."
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
96
Online süresi
3ay 24g
Reaksiyon Skoru
283
Altın Konu
0
Başarım Puanı
161
TM Yaşı
7 Yıl 11 Ay 11 Gün
MmoLira
11,460
DevLira
30

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar x Bir Moba Exp Değerini Atırınca 3999999 Yapınca Verilen Exp 250 Max 300 Exp Geliyor Level Alakalı Ola Bilir Diye Düşündüm Level Herşeyi Aynı Olan Slota Aynı Değeri Veriyor Acaba Atladığım Bir Yermi Var Yada Yapılması Gereken Bir Yermi Var Alt Yap Sıfır Mainlain Kullanıyorum Yardımcı Olursan Çok Sevinirim.

Çözüm
Sorunu Çözdüm Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Sorunum Mob_Proto Sql Exp Small int (11) Olması int (11) Yapınca Düzeldi.
Merhabalar x Bir Moba Exp Değerini Atırınca 3999999 Yapınca Verilen Exp 250 Max 300 Exp Geliyor Level Alakalı Ola Bilir Diye Düşündüm Level Herşeyi Aynı Olan Slota Aynı Değeri Veriyor Acaba Atladığım Bir Yermi Var Yada Yapılması Gereken Bir Yermi Var Alt Yap Sıfır Mainlain Kullanıyorum Yardımcı Olursan Çok Sevinirim.

char.cpp, char_battle.cpp, config ve mob_proto.txt dosyalarının ilgili kısımlarını at.

mob levelini artırabilirsin extra exp 450000000 yap

Sorunu Çözdüm Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Sorunum Mob_Proto Sql Exp Small int (11) Olması int (11) Yapınca Düzeldi.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri