Cevaplanmadı official client pack ve share nerden bulurum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mavi Ekran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 145

Mavi Ekran

Level 1
Konular
5
Online süresi
4d 10h
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 29 Gün
Başarım Puanı
46
MmoLira
1,160
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba. Yakın zamanda mainline kullanarak bir proje üzerinde çalışmaya başladım. Küçük hataları düzelttim (oyuna giriş için ). Oyun ve veritabanı derlendi. Giriş için oyun klasörünü ayarlama zamanı geldiğinde, data ve locale dosyalarını başka bir filesten almak zorunda kaldım (Mali/TMP4 ve Maxmi_v3.6'nın data ve locale dosyalarını aldım). Bunlara baktığımda bazı klasörlerin ve dosyaların farklı olduğunu gördüm. Birinde olan diğerinde yoktu. Benzer şekilde, client pack hazırlamaya başladığımda Mali/TMP4 ün filesindekileri kullandım. Ayrıca başka bir forumda ( Metin2 Client - DE | EN ) başlıklı paylaşılan clientide kontrol ettim. Her birinin farklı dosyaları vardı. Dürüst olmak gerekirse, hangisinin gerekli olduğunu ve hangisinin sistemimde çalışmayacağını anlamıyorum. Sormak istediğim soru şu: Mainline ile sıfırdan bir altyapı dosyası hazırlamaya çalışıyorum ve istemci için de aynısını yapmak istiyorum. Burada gerekli olan bu dosyaları (client/pack, data, locale, quest vb.) nerede bulabilirim? Benim 2014 kraizy içindeki mainline ile uygumlu olup olmayacağını nasıl anlarım ?

Yardımcı olursanız sevinirim burayı halletmeden hata fix yapmak istemiyorum takılı kaldım anlayacağınız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)