Replicunt paylaşmış olduğu Hard.rar kullan temizin temizidir simya falan yok al ordan geliştirmeye başla ama ondada güncellik arama ama diyosan ki güncel olsun ama biraz olsun deneysel falan olmasın sadece ucundan kıyısından güncel olsun yeter heroes server files iyidir c++11 modern kod yapısını destekliyor fakat bir kaç aptirik suptirik sistemi var içerisinde kaldırırsan sorun olmaz onun dışında forumda filesten ve paid stuffdan bol ne var martysamanın ikaruslu leaklenmiş fileslerinden tutta martynin dio korumasını içeren files bile var ama dersen ki ben tam kral files arıyorum açayım onu bende arıyorum kanka ben bile daha bulamadım yabancı forumlarda bile yok onun dışında paylaşılmış olan polonyalıların filesleri iyidir ama net...
MartySama 5.7 Full [Rutil'in Paylaştığı hali] Linkleri kırık olması nedeniyle tekrar paylaşma gereği duydum konu uygunsuzsa kapatılabilir. Virustotal için upload hızım düşük indiren bir arkadaşımız atarsa ekleme yaparım konuya... Mysql şifresini değiştirmenizi tavsiye ederim. bsd : root - pw...
Metin2 sunucu geliştirme sürecine başlamak isteyenler için, 2014'te sızdırılan Kraizy.tgz kaynak kodlarına dayalı bir başlangıç rehberi hazırladım. Amacım, başkalarının hazırladığı dosyalarla değil, doğrudan bu kodlarla başlamak isteyenlere hızlı ve hatasız bir başlangıç sunmak. Yapılan...
Replicunt paylaşmış olduğu Hard.rar kullan temizin temizidir simya falan yok al ordan geliştirmeye başla ama ondada güncellik arama ama diyosan ki güncel olsun ama biraz olsun deneysel falan olmasın sadece ucundan kıyısından güncel olsun yeter heroes server files iyidir c++11 modern kod yapısını destekliyor fakat bir kaç aptirik suptirik sistemi var içerisinde kaldırırsan sorun olmaz onun dışında forumda filesten ve paid stuffdan bol ne var martysamanın ikaruslu leaklenmiş fileslerinden tutta martynin dio korumasını içeren files bile var ama dersen ki ben tam kral files arıyorum açayım onu bende arıyorum kanka ben bile daha bulamadım yabancı forumlarda bile yok onun dışında paylaşılmış olan polonyalıların filesleri iyidir ama net bir yorum yapamıyacam