kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Tempopo İncelemesi

brs77

Türkiye
Fahri Üye
Konular
142
Çözüm
47
Online süresi
2mo 8d
Reaksiyon Skoru
628
Altın Konu
34
Başarım Puanı
248
MmoLira
28,050
DevLira
102
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Witch Beam'in bir sonraki projesinin, tüm zamanların en sevdiğim oyunlarından biri olan Unpacking'in zirvelerine ulaşma ihtimalinin düşük olduğunu biliyordum. Yakın zamanda ( eğer hiç çıkarsa ) bir Unpacking 2'nin çıkacağına dair umudumu kaybettim ve stüdyonun son oyunu Tempopo, harika bir anlatı odaklı ev taşıma simülasyonundan daha farklı olamazdı. Bunun yerine, Tempopo renkli bir ritmik bulmaca oyunudur, bence biraz kimlik bunalımı yaşayan bir oyun.

1745163015063.png

Canlı ve göz alıcı olan Tempopo, ona bir göz attığınızda kesinlikle dikkatinizi çekecektir. Gökyüzünde yüzen blok adalarda geçen bu oyunda amacınız, adını taşıyan tempopo'yu (mutlu ve zıplayan pembe lekeler) bir seviyede yönlendirmek, çiçekleri toplamak ve ardından bitiş noktasına ulaşmaktır. Bu bir platform oyunu değildir: Tempopo'nun doğrudan kontrolünü ele almazsınız. Bunun yerine, otomatik olarak hareket ederler. Amacınız, her seviyede talimatları tam olarak istediğiniz yere gelecek şekilde yerleştirmektir.

İleriye doğru yürüyüp çıkmaz bir yola girerlerse saat yönünde dönerlerse, tempopo kendi başlarına çok uzağa gidemez. Bir uçurumdan düşebilir, bir döngüde sıkışabilir veya doğrudan tehlike yoluna doğru yürüyebilirler. Ancak onlara blokları itmelerini, engelleri yok etmelerini, belirli bir yöne dönmelerini veya diğer tempopo'ların daha yüksek bir platforma ulaşmasına yardımcı olmak için havada bir planör oluşturmalarını söyleyebilirsiniz.

1745163234871.png

Basit bir öncül ve Tempopo'nun oynanışı ne kadar basit olsa da, bulmacaları hızla zorlaşıyor. Ancak herhangi bir zaman kısıtlaması veya çeşitli çözümleri kaç kez deneyip yanılabileceğinize dair bir sınırlama olmadan, bu, stres olmadan oynanmak üzere tasarlanmış bir oyun. Tekrarı sizi ilk başta sıkmıyorsa, o kadar. Tempopo, dört dünyasında ilerledikçe zorlaşıyor, ancak öncül asla gerçekten değişmiyor ve bu sevimli pembe blob'ları renkli dünyalarında yönlendirmekten beni hızla bıktırıyor.

Ayrıca duraklatma menüsünde istediğiniz kadar basabileceğiniz bir ipucu düğmesi de var. Eğer benim gibiyseniz, cazibesi çok güçlü olabilir ve oyundaki meydan okumanın her türlüsünü ortadan kaldırabilir. Yine de, her seviyenin çözümünün bir araya geldiğini görmek eğlenceli : daha karmaşık seviyeler, her şeyin sihir gibi yerine oturduğu, iyi yağlanmış bir Rube Goldberg makinesi gibi hissettiriyor.

1745163258604.png

Belki de beni en çok şaşırtan şey, Tempopo'nun kimin için olduğunu anlamaya çalışmak . Sevimli sanat tarzı, adını taşıyan tempopo'nun kendisi gibi, doğası gereği çok çocuksu. Ancak bulmacaları çok zorlayıcı, muhtemelen küçük çocuklardan kendi başlarına tamamlamaları için çok fazla şey istiyorlar. O zaman, özellikle de tek nihai hedefiniz bir bahçeyi süslemek için çiçek toplamak ve ardından bir melodi çalmak olduğunda, biraz kopukluk var. Ben de diğerleri kadar sevimli oyunları seviyorum, ancak Witch Beam'in burada hedef kitlesinin kim olduğu konusunda hiçbir zaman gerçek anlamda net bir fikre sahip olmadığı hissine kapılmaktan kendimi alamıyorum.

Kötü bir oyun mu? Kesinlikle değil: Tempopo sevimli ve bulmacaları eğlenceli. Eğer onlarla anlaşırsanız, kendinizi o kadar kaptırabilirsiniz ki tüm oyunu tek oturuşta bitirebilirsiniz. Ancak geri kalanımız için, o pembe lekelerin bir seviyeden diğerine hareket etmesini tekrarlayan bir şekilde görmenin asla etkisini göstermemesi için kısa aralıklarla ele alınması en iyisidir.

Paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri