Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2’ye Uygun Low Poly Canavar Modeli Nasıl Yapılır?

• Konuyu başlatan veXor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 510

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu tarz konularda bilgi sahibi olmayan üyeler için konu başlıkları üretip araştırma yapıyorum. Bunu googleden veya chatgpt'den yapmamın bir sakıncası olmadığı kanaatindeyim. İşinize yarayan bir konu olabilir veya olmayabilir "işime yaramayan konu" diyerek farklı konuları inceleyebilirsiniz. Konu üzerinden rencide edici yorum yapmak hoş bir davranış değil. İyi forumlar dilerim.
Bu noktada alınacak, gücenecek birşey yok. Rencide edici bi mesaj da değil. Ben modelleme üzerine çalışıyorum ve bu yazdıklarına istinaden bu başlık olmamış çünkü burada yapılışı anlatılmıyor daha çok dikkat edilmesi gerekilen noktalardan bahsediliyor. Ne bir görsel var ne de bir adım.

Bu noktada alınacak, gücenecek birşey yok. Rencide edici bi mesaj da değil. Ben modelleme üzerine çalışıyorum ve bu yazdıklarına istinaden bu başlık olmamış çünkü burada yapılışı anlatılmıyor daha çok dikkat edilmesi gerekilen noktalardan bahsediliyor. Ne bir görsel var ne de bir adım.
Başlık hatalı olabilir evet, zaten bu konuda tavsiye içerikli açılmış. Bu saatten sonra daha dikkatli olabilirim teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri