Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Metin2 Pvp GM

MUHAF1Z

TURKMMO
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
GM
Konular
1,152
Online süresi
2ay 23g
Reaksiyon Skoru
1,863
Altın Konu
484
Başarım Puanı
329
TM Yaşı
16 Yıl 18 Gün
MmoLira
105,646
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1744112142157.png

Margaret, kayıp kaplanlarını arayan kahramandan yardım istemek üzere asistanına talimat verir. Kahramana, Caliga Yolu’nda olduklarını bildiren Margaret, onu oraya yönlendirir. Kahraman, Caliga Yolu’nda Sally adlı genç kadını bulur ve selam verir.

Kahraman, Margaret’in kendisini kaplanı bulmasına yardım etmek için gönderdiğini söyler. Sally, ona bir aslan gönderdiğini ancak aslanın geri dönmediğini açıklar. Ardından "aslan"ın aslında kostüm giymiş bir köpek olduğunu, köpeğin çalılıkların arasına girdikten sonra kaybolduğunu belirtir. Kahraman, köpeği aramayı teklif eder ve sonunda onu ölü halde bulur.

Sally’yi çağırır ve köpeğin öldüğünü bildirerek hayal kırıklığını dile getirir. Köpeğin bir puma tarafından saldırıya uğradığını fark eder ve aradıkları kaplanın aslında bir puma olduğunu anlar.

Kahraman, pumayı tuzağa düşürmek için köpeğin cesedini Sally’nin vagonuna yerleştirmeye karar verir ve Sally’ye saklanmasını söyler. Ardından birlikte saklanırlar. Kısa süre sonra pumayı görürler; hayvan köpeği yemek için vagonun içine atlar. Kahraman, pumayı vagonun içine kilitler. Sally, ondan vagonu Margaret’in kampına geri götürmesini ister.

Yolculuk boyunca kahramanla konuşan Sally, hayvanların nasıl kaçtığını açıklar. Bir gün profesyonel bir hayvan bakıcısı olma hayalini gerçekleştireceğine söz verir.

Son karşılaşmalarının ardından, Arthur ödülünü almak için geri dönerken aslanın kafesini temizlerken görülür. Margaret’in hayvanın öldüğünü söylediğini duyunca temizlik işini bırakır. Kısa süre sonra Sally de Margaret’e katılır. Hayatta kalan iki hayvanla birlikte ayrılırken kahramana veda ederler.

Sally Nash, işvereni Margaret ile birlikte “en cesur ikinci kadın hayvan terbiyecisi” olma hayalini kurmaktadır. Ancak bu hedefe ulaşmak için resmi bir eğitim almamıştır. Aslanın aslında bir köpek olduğunu anlamaması ve pumanın davranışlarını öngörememesi nedeniyle büyük üzüntü yaşar.

“Aslan” olarak bildiği köpekle arasında bağ olduğunu düşünmektedir ve onun ölümünden derin bir üzüntü duyar. Bütün bu zorluklara ve sadece iki sirk hayvanını kurtarabilmesine rağmen, hâlâ bir hayvan terbiyecisi olma konusunda kendine güvenmektedir.

Sally, örgülü sarı saçları, mavi gözleri ve ince yapısıyla dikkat çeken genç bir kadındır. Üzerinde beyaz bir gömlek, birkaç cebi olan siyah deri kemer, gümüş tokası ve yıpranmış bej bir pantolon ile uzun, aşınmış siyah deri çizmeler bulunur.

1744112381042.png

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri