Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu CRKD Fortnite Festival Edition NEO S İncelemesi

MUHAF1Z

TURKMMO
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
1,152
Online süresi
2mo 23d
Reaksiyon Skoru
1,863
Altın Konu
484
Başarım Puanı
329
MmoLira
105,646
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1743667329397.png

Hayranlar , Harmonix tarafından geliştirilen ve stüdyonun klasik oyunları Guitar Hero ve Rock Band'e benzer şekilde stilize edilmiş bir ritim oyunu olan Fortnite Festival'in 2023'te piyasaya sürülmesiyle Fortnite oynamanın yeni ve havalı bir yoluyla tanıştılar . Battle royale'in oynanabileceği tüm platformlarda mevcut olan daha sonraki güncellemeler, gitar kontrolcüleri için destek ekledi, ancak çoğu kişi hala rock yapmak için standart kontrolcüleri veya klavyeleri kullanıyor.

Ancak Kasım 2024'te CRKD, Fortnite ritim oyunundaki beş parçaya karşılık gelen beş düğmeyle eşleştirilmiş, psikedelik bir kontrolcü olan NEO S'yi piyasaya sürdü ve hayranlara ritimlerini yakalamaları için yeni bir yol sağladı.

Uzun süredir ritim oyunu oynayanlar, Fortnite Festival'in mor çevre birimini almayı kolay bulabilirler , ancak bu kesin değil, çünkü cihaz aramızdaki en hardcore olanlar için bile oldukça fazla pratik gerektiriyor.

İnanılmaz derecede uzun bir pil ömrüne sahip olan oyuncular, kendilerini kontrol cihazına alıştırmak için bolca zamana sahip olacaklar ve ilk engellerini aşmayı başaranlar, beyinlerini yeniden haritaladıkları için kendilerini tebrik etmek isteyebilirler. Cihazla yaklaşık bir düzine saat geçirdikten sonra, kas hafızası devreye girmeye başladı, ancak bir öğrenme eğrisi var.

1743667458326.png

Fortnite Festival Edition NEO S, hiç de incelikli değil. 'Mor Dalga' olarak adlandırılan donanım, kutu gibi bir tasarıma, psikedelik dalga temasına ve neon pembe vurgulara sahip ve kutudan çıktığı anda hemen dikkat çekiyor. Her oyun ekipmanı koleksiyoncusunun rafında bulunması gereken bir şey gibi görünüyor.

NEO S birçok yönden etkileyici olsa da, diğerlerinde de şaşırtıcı. Fortnite Festival ile markalanmış ve açıkça Epic Games'in başyapıtı için yapılmış olmasına rağmen, ritim oyunu odaklı bir kontrolcü için bazı garip seçimler yapıyor. Kısa aralıklarla oynamak gayet iyi hissettirirken, bir saatten fazla pratik yapmaya çalışmak gerçek bir egzersiz oldu. Bazı düğmeler birbirinden oldukça uzakta, bu da hızlı düğme basışlarını zorlaştırıyor, ancak bazı düğmeler programlanabilir ve bu da bazı durumlarda bu sorunu hafifletiyor. Dayanıklılıklarına rağmen, tetikleyiciler biraz zayıf hissettiriyor ve özellikle DualSense kontrolcüsünden geldikten sonra direnç eksikliği özellikle fark edilir hale geliyor.

Kontrolcüyü kullanarak belirli enstrümanlar daha zor hale getirilir ve vokalde olmaktan hoşlananlar en iyi deneyimi yaşamayabilir. Ancak, kontrolcünün benzersiz şekline ve hissine alıştıktan sonra pro modunda davul veya bas çalmak kesinlikle çok eğlencelidir. Ritim oyunu çevre birimlerinde iyi olanlar, uzman modunda lead veya bas zorluğunun çabaya değdiğini görebilir, ancak bileklerinize bindireceği zorluğu tahmin etmek zor. Ek olarak, oyuncular retro ihtiyaçlarını giderirken diğer PC ve Nintendo Switch oyunlarını oynamak için bu özel sürüm NEO S kontrolcüsünden çıkarılabilir beş perdeyi kolayca çıkarabilirler.

1743667731992.png

NEO S, kutudan çıkar çıkmaz USB-C kablo bağlantısı veya PC veya mobil cihazlar için Bluetooth bağlantısı aracılığıyla PC'ye kolayca bağlanır ve Nintendo Switch'teki oyuncuların kontrol cihazı bağlantı ekranındayken CRKD düğmesini basılı tutmaları yeterlidir. Cihazın pil ömrü etkileyicidir, benim kullandığım süre boyunca yedi saatten biraz fazla dayandı ve kontrolleri yeniden eşlemek için eşlik eden CRKD uygulamasını kullanmak hızlı ve kolaydır. NEO S Fortnite Festival Edition, üç modla birlikte gelir; Kolay, Orta ve Zor. Ayrıca Uzman ve Pro modları için bir ayar ile donatılmıştır, ikincisi gitar kontrol cihazları için tasarlanmıştır.

Özellikle bu NEO S kontrolcü çeşidi için üretilen 5 perdelik ek parçaya alışmaya ilk çalıştığımda birkaç sorunla karşılaştım. Düğmelerin kendileri harika hissettirse ve Nintendo DS için Guitar Hero: On Tour günlerine geri dönse de , aralarındaki küçük boşluklar birkaç şarkıdan fazlasını çalmayı bilek için ciddi bir egzersiz haline getiriyor. Daha yavaş şarkılarda ustalaşmak çok fazla zaman almadı ve bolca hammer-on ve pull-off içeren parçalar çalmak son derece tatmin ediciydi. Ayrıca, NEO S'i Clone Hero çalmak için kullanmak kesinlikle harika, çünkü karışıma özel perde tuşları eklemek oyun deneyimini çok daha akıcı hale getiriyor.

Paylaşım İçin Teşekürler İyi Forumlar.

Paylaşim İçin Teşekürler İyi Forumlar

Rica ederim. İyi forumlar

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri