- Konular
- 726
- Online süresi
- 1ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 302
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 195
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 15,064
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sunderland Üniversitesi , İngiltere'nin Kuzey Doğu'sundaki Sunderland'da bulunan bir kamu araştırma üniversitesidir . Selefi olan Sunderland Teknik Koleji , 1901'de belediye eğitim koleji olarak kurulmuştur. 1992'de üniversite statüsü kazanmıştır. Şu anda Sunderland, Londra ve Hong Kong'da kampüsleri bulunmaktadır ve 2022 itibarıyla yaklaşık 21.000 öğrencisi vardır .
Üniversitenin modern kökleri, Sunderland Teknik Koleji'nin belediye eğitim koleji olarak kurulduğu 1901 yılına kadar uzanmaktadır. Sandviç dersleri sunan ilk yer burasıydı . Kimya, Makine ve İnşaat Mühendisliği, Fizik ve Elektrik Mühendisliği ve Ticaret ve Diller olmak üzere dört bölümle başladı. Yarı zamanlı öğretim görevlileri Latince'den navigasyona kadar uzanan diğer dersleri veriyordu.
Üniversitenin modern kökleri, Sunderland Teknik Koleji'nin belediye eğitim koleji olarak kurulduğu 1901 yılına kadar uzanmaktadır. Sandviç dersleri sunan ilk yer burasıydı . Kimya, Makine ve İnşaat Mühendisliği, Fizik ve Elektrik Mühendisliği ve Ticaret ve Diller olmak üzere dört bölümle başladı. Yarı zamanlı öğretim görevlileri Latince'den navigasyona kadar uzanan diğer dersleri veriyordu.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 67899s
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 109
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 804
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler.Sunderland Üniversitesi , İngiltere'nin Kuzey Doğu'sundaki Sunderland'da bulunan bir kamu araştırma üniversitesidir . Selefi olan Sunderland Teknik Koleji , 1901'de belediye eğitim koleji olarak kurulmuştur. 1992'de üniversite statüsü kazanmıştır. Şu anda Sunderland, Londra ve Hong Kong'da kampüsleri bulunmaktadır ve 2022 itibarıyla yaklaşık 21.000 öğrencisi vardır .