Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Packet hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matraxfl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 357

matraxfl

Level 3
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
13
Online süresi
18d 15h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
118
MmoLira
3,659
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar merhaba martysama 5.8 alt yapı en güncel sürümü hiçbir sistem ekli değil sadece bir kaç defineyi kapattım örneğin wolfman tılsım kemer won sistemi gibi oyun açıkken durduk yere client kapanıyor ve şu hatayı alıyorum

Kod:
Syserr: 0309 14:39:16108 :: Unknown packet header: 144, last: 62 4

packetleri konuya ekledim bilgisi olan yardımcı oalabilir mi?

Ekli dosyalar

Merhaba, Metin2 sunucusu ile ilgili yaşadığınız sorun, genellikle client ile sunucu arasında bir uyumsuzluk ya da bir hata sonucu meydana gelir. Durduk yere client’ın kapanması, birkaç olasılığa işaret ediyor olabilir. Ancak, sorunun kesin çözümünü bulabilmek için daha fazla bilgiye ihtiyaç var. Yine de, karşılaştığınız hataya dair genel çözüm adımlarını şu şekilde sıralayabilirim

1. Hata Kodu veya Log Dosyalarını İnceleyin

• Client kapanırken aldığınız hata mesajını veya log dosyasındaki hataları kontrol edin. Bu hata, genellikle oyun başlatıldığında meydana gelen hataların kayıtlarını içerir.
  • system log veya game log dosyalarında, hangi hatanın meydana geldiği hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

2. Sunucu Dosyalarındaki Eksiklikleri Kontrol Edin

• Eğer son güncellemeyi yaptıysanız, bazı dosyaların eksik olma ihtimali var. Özellikle güncel sürüme uygun olmayan veritabanı dosyaları, yanlış yapılandırmalar veya eksik client güncellemeleri bu tür sorunlara yol açabilir.
  • Sunucudaki config dosyalarını kontrol edin. Bazı sistemlerin kapalı olması veya yanlış yapılandırılması da bu tür çökme hatalarına neden olabilir.

3. Yazılım Uyumsuzluğu

• Sunucu ve client sürümünüzün uyumsuz olması, dosya hataları ya da eksiklikleri oyunun çökmesine neden olabilir. Martysama 5.8 altyapısı oldukça eski bir sürüm olduğu için, bazı modern sistemler veya güncellenmiş araçlar bu sürümle uyumsuz olabilir.
  • Sunucudaki dosyaların doğru şekilde entegre edilip edilmediğini kontrol edin ve uyumsuz dosyaları veya hatalı yapılandırmaları düzeltin.

4. Define, Sistem Değişiklikleri ve Kapanma

• Oyunda yaptığınız define değişiklikleri veya kapattığınız sistemlerin, client tarafında beklenmedik hatalara yol açabileceğini unutmamalısınız. Örneğin, wolfman tılsım kemeri gibi sistemlerin tamamen devre dışı bırakılması, belirli client fonksiyonlarının çalışmamasına yol açabilir. Bu tip değişiklikleri geri almayı deneyin ve hangi sistemin çökme yaşattığını görmek için adım adım kaldırarak testi tekrarlayın.

5. Client ve Sunucu İletişim Hataları

• Oyun açılırken herhangi bir veri iletim hatası meydana geliyorsa, client’ın kapanması olasıdır. Bu durumda, client-server iletişimi sağlayan socket bağlantılarını gözden geçirmek gerekir.

6. Eksik veya Bozuk Dosyalar

• Bazen client’ın içindeki bazı dosyalar bozulmuş olabilir. Bu tür durumlarda, client dosyalarını yeniden indirip kurmayı deneyin.

7. Antivirüs veya Güvenlik Yazılımları

• Antivirüs veya güvenlik yazılımları, oyun dosyalarına müdahale edebilir ve çökmesine neden olabilir. Eğer bir antivirüs programınız varsa, onu geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

8. Hata Kaynağını Tespit Etme

• Eğer hata belirli bir sistemle ilişkiliyse (örneğin, won sistemi veya kemer sistemi) o sistemin altındaki kodları gözden geçirmeniz gerekebilir. O sistemin kodlarını devre dışı bırakıp, oyunu tekrar başlatarak hangi sistemin problemi tetiklediğini belirleyebilirsiniz

arkadaşlar merhaba martysama 5.8 alt yapı en güncel sürümü hiçbir sistem ekli değil sadece bir kaç defineyi kapattım örneğin wolfman tılsım kemer won sistemi gibi oyun açıkken durduk yere client kapanıyor ve şu hatayı alıyorum

Kod:
Syserr: 0309 14:39:16108 :: Unknown packet header: 144, last: 62 4

packetleri konuya ekledim bilgisi olan yardımcı oalabilir mi?
144 header’ı Game to Client paketlerde yok verilenlere göre, yapılması gereken paket yapılanları kontrol etmen, sizelar eşleşmese bile bu gibi hatalar veriyor client’ın paket error handling’i yok denecek düzeyde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri