Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Syser de bu hata var acaba arkadaşlar

conam2323

Level 2
Banlı
Üye
Konular
32
Online süresi
6g 52509s
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
Başarım Puanı
51
TM Yaşı
3 Yıl 12 Ay 1 Gün
MmoLira
721
DevLira
21

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Data truncated for column 'size' at row 1 (query: replace into mob_proto (vnum, name, locale_name, type, rank, battle_type, level, size, ai_flag, setRaceFlag, setImmuneFlag, on_click, empire, drop_item, resurrection_vnum, folder, st, dx, ht, iq, damage_min, damage_max, max_hp, regen_cycle, regen_percent, exp, gold_min, gold_max, def, attack_speed, move_speed, aggressive_hp_pct, aggressive_sight, attack_range, polymorph_item, enchant_curse, enchant_slow, enchant_poison, enchant_stun, enchant_critical, enchant_penetrate, resist_sword, resist_twohand, resist_dagger, resist_bell, resist_fan, resist_bow, resist_fire, resist_elect, resist_magic, resist_wind, resist_poison, dam_multiply, summon, drain_sp, skill_vnum0, skill_level0, skill_vnum1, skill_level1, skill_vnum2, skill_level2, skill_vnum3, skill_level3, skill_vnum4, skill_level4, sp_berserk, sp_stoneskin, sp_godspeed, sp_deathblow, sp_revive) values (34022, "?????", "ºÎȰÀıÅä³¢", 1, 5, 0, 1, 0,

Çözüm
mob mu eklemeye çalışıyorsun, ayrıca navicatten mob Protoya sağ tıklayıp design table diyip size sütununun değişken tipine bakar mısın
mob mu eklemeye çalışıyorsun, ayrıca navicatten mob Protoya sağ tıklayıp design table diyip size sütununun değişken tipine bakar mısın

Son düzenleme:
Çözüm
yok filesi aldıgımda bu hatayı vermişti zaten...birde size alanı set.localname varchar...bunları yaptım düzeldi tamam kardeşim teşekürler

Son düzenleme:
yok filesi aldıgımda bu hatayı vermişti zaten...birde size alanı set.localname varchar...bunları yaptım düzeldi tamam kardeşim teşekürler
ben teşekkür ederim de, henüz hirşey söylememiştim, Hata sebebi muhtemelen size sütunun değişken tiplinden kaynaklanıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri