Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Pokémon'un Legends: Arceus'ta Size İtaat Etmesini Nasıl Sağlarsınız?

Konular
1,281
Çözüm
91
Online süresi
3mo 26d
Reaksiyon Skoru
4,056
Altın Konu
566
Başarım Puanı
274
MmoLira
136,792
DevLira
450
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Pokémon'un Legends: Arceus'ta Size İtaat Etmesini Nasıl Sağlarsınız?

Pokémon'ların size itaat etmesini sağlamakta zorluk mu çekiyorsunuz?

Bazen istediğimiz Pokémon'u yakalamayı başarırız, ancak istediğimiz saldırıları kullanmaz.

Ayrıca, ilk Pokémon'unuzun aniden sizden komut almayı bırakması da olabilir, genellikle evrimleştikten sonra.

Charmander evrimleştiğinde Ash'in başına da aynı şey geldi, ancak çizgi filmdeki Charmeleon'un itaatsizliği ilk oyundan beri olan bir şeyi temsil ediyordu.

Bazen bir Pokémon sizin istediğinizi yapmayı bırakabilir. Bir Pokémon size emirlerinizi yerine getirecek kadar saygı göstermiyorsa, soru şu:

Bunu düzeltmek için ne yapabilirsiniz?

Serinin eski oyunlarında, yüksek seviyeli bir Pokémon'un saygısını ve itaatini kazanmak, kendinizi spor salonu liderlerine karşı kanıtlama meselesiydi.

Ne kadar çok rozetiniz varsa, yüksek seviyeli Pokémonlar size o kadar güvenilir bir şekilde itaat ederdi.

Ancak, bu oyunda spor salonu yok, peki ne yapmalısınız?

Endişelenmeyin. Pokémon'unuz size itaat etmeyi bıraktıysa, bunu düzeltmenize yardımcı olabiliriz.

Bu kılavuz, Pokémon'un Legends: Arceus'ta size nasıl itaat etmesini sağlayacağınızı tam olarak bilmenizi sağlayacaktır.

Adsız.png

Pokémon'un Size İtaat Etmesini Sağlamak İçin Sıralama Yükseltin

Pokémon'un emirlerinize uymasını sağlamak için Pokémon Legends: Arceus'ta yıldız rütbelerinin nasıl çalıştığını anlamalısınız.

Çünkü Yıldız Rütbenizi yükseltmek, bu oyunda Pokémon'un emirlerinizi güvenilir bir şekilde takip etmesini sağlamanın yoludur.

Güçlü Pokémonlar rütbeniz yükseldikçe size itaat edeceklerdir, bu yüzden takımınız sizin söylediklerinizi yapmıyorsa, hızlıca rütbe atlamak isteyebilirsiniz.

Göreviniz boyunca araştırma puanları kazandıkça Yıldız Sıralamanız yükselir.

Bu puanlar Pokémon yakalamaktan, düşmanları yenmekten ve Pokédex'inizde bulabileceğiniz diğer görevleri tamamlamaktan gelir.

Sıralamanız ne kadar yüksek olursa, ana takımınıza o kadar güçlü Pokémon ekleyebilirsiniz.

Bu, özellikle zaman bozulmasında öfkeli bir Alfa veya nadir bir Pokémon yakalamayı başardığınızda ilginçtir.

Bu Pokémonlar genellikle oyun boyunca gördüğünüzden daha güçlü olduklarından, onları güvenilir bir şekilde kontrol edebilmeniz için daha yüksek yıldız derecelerine ihtiyaç duyacaklardır.

Star Ranks konusunda nelerden endişe duymanız gerektiğini size bildirecek basit bir ipucum var.

Savaşlar artık bir meydan okuma değilse ve vahşi Pokémon'lara karşı çoğu savaşı kolayca kazanmaya başlarsanız, Pokédex'teki görevleri yapmaya geri dönün.

Bazen oyuncuların herhangi bir şey yapmadan önce yüksek seviyeli Pokémon istediğini anlıyorum.

Bu yüzden Pokémon'ları hızla seviyelendirmenin bir yolunu geliştirdim, böylece Typhlosion'umun yapamadığı diğer türdeki Pokémon'ları tek vuruşluk düşmanlara dönüştürebiliyordum.

Ancak, ilk alanda mümkün olduğunca çok yıldız almak için elimden geleni yaptım.

Bu şekilde, güçlü, itaatsiz, yüksek seviyeli bir Pokémon'a sahip olmaktan da kaçındım.

Şimdi, rakip eğitmenler, boss dövüşleri veya hatta rastgele tehlikeli vahşi Pokémon'lar hakkında çok fazla endişelenmek zorunda kalmadan ana hikayenin tadını çıkarabiliyorum.

Adsız.png

Pokémon Legends: Arceus, kendisinden önce gelen birçok Pokémon oyununda kullanılan eski formülden farklı, yeni bir ilerleme biçimi getiriyor.

Bu, oyunun konusuna 8 spor salonu ve Elite Four'dan çok daha iyi uyan harika bir seçim olduğu ortaya çıktı.

Ayrıca daha fazla Pokémon tanımanız ve oyunun zengin içeriğini görmeniz için bir yoldur.

İlerlemek için vahşi yaşamı incelemekle yükümlü olduğunuzu düşünürsek, Pokémon türleri, cinsleri, özel saldırıları ve daha fazlasıyla da tanışırsınız.

Bu şekilde, oyunun ana karakteri gibi, gerçekten bir Pokédex dolduruyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Bu yıldız rütbelerini yükseltmek benim için çok eğlenceliydi ve bu, Pokémon'unuzun oyun boyunca size itaat etmesini sağlamaktan daha fazlasını yapıyor.

Yıldız rütbeleri ayrıca size yeni tarifler kazandırıyor ve yakaladığınız her Pokémon için daha fazla Pokédolar kazanmanızı sağlıyor.

Zamanla, çok fazla eziyet etmeden yüksek seviyeli Pokémon'lara fırlatmak için sadece Harika Toplar ve Ultra Toplar üretebilirsiniz, ki bu şahsen çok hoşuma gidiyor.

Zaten yüksek seviyeye ulaştıklarında, onları oyun sonuna hazırlamak için nadir şekerler alabilirim.

Pokémon'unuzun daha hızlı seviye atlamasını sağlayacak hileler var, ancak yine de önce size itaat etmelerini sağlamanız gerekiyor, bu yüzden ipuçlarımızı takip edin ve hepsini yakalayın!

Paylaşım için teşekkürler. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri